ΝΙΚΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ?


Μέχρι πριν 10 λεπτά όλα ήταν καλά. Η ομάδα με αρκετά καλή μπάλα από την στιγμή που προηγήθηκε στο σκορ, με τους παίχτες να φαίνονται αποφασισμένοι για το τρίποντο της νίκης επικράτησε αρκετά εύκολα με 4-1 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στο οποίο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκου.


Με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Νιόπλιας φάνηκε ευχαριστημένος απο την απόδοση της ομάδας και την εμφατική νίκη, αλλά ξάφνιασε τους πάντες λίγο αργότερα με την υποβολή παραίτησης του κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Από τις δηλώσεις του φάνηκε οτι δεν άντεξε την πίεση που του ασκήθηκε μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Όπως γράψαμε και το απόγευμα ο καλός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε ένα καλό ρόστερ (αν και τα αμυντικά προβλήματα ήταν εμφανή και σήμερα) και μέχρι πριν λίγο έναν προπονητή, ο οποίος έχει κερδίσει ένα νταμπλ με την ομάδα μας. Ευελπιστώ οτι η παραίτηση του δεν θα γίνει δεκτή από τον πρόεδρο ο οποίος τον στήριξε με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες και θα παραμείνει στον πάγκο, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι τον Δεκέμβρη.

ΣΗΜΕΡΑ ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία στην ομάδα αλλά οι τελευταίες εξελίξεις μας πάνε πίσω. Ας ελπίσουμε πως δεν θα μας στοιχίσει στην πορεία!

Υ.Γ, Τα αγωνιστικά σε λίγο

Σχόλια