ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

Ότι έγινε, έγινε εχτές το βράδι μετά το τέλος του αγώνα και όπως φάνηκε όλοι οι παίχτες Έλληνες ή μη στάθηκαν στο πλευρό του Νιόπλια και με δηλώσεις τους τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
...


Είναι μεγάλη υπόθεση ο προπονητής να είναι κοινής αποδοχής της τριπλέτας, παιχτών, διοίκησης και κόσμου. Το πρώτο φάνηκε, το δεύτερο οδήγησε τον Νιόπλια στην παραμονή του και το τρίτο είναι ξεκάθαρο και απο την συμπαράσταση φίλων της ομάδας στο αεροδρόμιο με το που επέστρεψε η αποστολή.

Είναι σίγουρο πως κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι με τις επιλογές του προπονητή, αλλά πιστεύω ήρθε η ώρα για μια φορά και σε αυτό το τμήμα να πούμε.. Κοίτα στην τελική ο προπονητής ξέρει καλύτερα..
Το αν όντως συμβαίνει αυτό, ο χρόνος θα δείξει, αλλά απο τις συγκιρίες πιστεύω οτι βγαίνουμε κερδισμένοι..

Τώρα, δουλειά, ΠΟΛΥ δουλειά, και με 3x3 στα προσεχή ντέρμπι περνάμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως το πρωτάθλημα και πάλι θα είναι δικό μας..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/10/10 6:07 μ.μ.

    ΟΛΟΙ οι παίχτες στάθηκαν στο πλευρό του.????
    Ρε πόση μαλακία κόβετε εδώ.... Για βγάλτε όλες τις δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/10 8:58 μ.μ.

    Τί όπως? Έκαναν δηλώσεις στήριξης οι Λέτο, Σιμάο, Σπυρό, Βύντρα, Φερνάντεζ, Γκαρσία, ΚΛΠ.!!!

    Την ραδιοφωνική συνέντευξη του Β. ΔΑΝΙΗΛ την ακούσατε στον sentra? ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε ρε φιλε.. θες να πάρω τηλέφωνο τον φίλο μου τον Λουκά να τον ρωτήσω τι πιστεύει για την παραμονή του Νιόπλια. Όσοι μίλησαν στήριξαν.

    Όσον αφορά τον Δανιήλ, τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του όταν ήταν προπονητής αλλά την τελευταία φορά που πέρασε απο τον πάγκο της ομάδας (98-99) δεν θυμάμαι να τα κατάφερε πολύ καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/10/10 9:23 μ.μ.

    όχι να πάρεις τηλ.τον Σιμάο ή τον Φερνάντεζ.!!
    Και ποιός σου είπε αν τα κατάφερε και ποιός καλύτερα.? Άκουσε την συνέντευξη 2-3 φορέςς και θα διαπιστώσεις ποιός έχει ΕΥΘΥΝΕΣ και ποιός όχι.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παίκτες στηρίζουν τον προπονητή ,ο πρόεδρος επίσης. Αν κάτι ξέρεις για κάποιον παίκτη ,αφού μιλάς με τόση σιγουριά πες το χωρίς μισόλογα.

    Όσον αφορά τον Δανιήλ ,ο κυρ Βασίλης έπαψε να ασχολείται με την μπάλα καμιά δεκαετία τώρα και ξαφνικά βγήκε να στάξει χολή και να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι αδίκως δεχόταν την τότε κριτική που του κάνανε ,έλεος!!

    Και στην τελική ρε φίλε απο αυτό το blog λέγαμε ότι δεν κάνει ο Νιόπλιας ,μιας και δεν έχει ξαναδουλέψει ομάδα πρωταθλήματος. Τώρα όμως δεν θα μπούμε στο τριπάκι να γράφουμε "φύγε ,απολύστε τον" κτλ γιατί πολύ απλά θα γίνει μπουρδέλο η ομάδα. Αν δεν το βρίσκεις λογικό ,τότε συγνώμη αλλά εκπέμπουμε σε διαφορετική συχνότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου