ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ;;



ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ,ΑΛΛΑ...


επειδή πληροφορίες που προέρχονται απο τον χώρο των δημοσιογράφων δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες ,δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ισχύει ότι βρίσκονται διάφοροι Παναθηναϊκοί δημοσιογράφοι στο ψάξιμο για το άνοιγμα της ιστορικής <<Αθλητική Ηχώ>>!!

Μάλιστα είχε ακουστεί και το όνομα του Βασιλαρά ,ως οργανωτή του όλου εγχειρήματος ,αλλά το να ακούγονται ονόματα είναι το πιο εύκολο.

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,γιατί ο Σύλλογος έχει ανάγκη απο την αίγλη και την δυναμική αυτής της εφημερίδας. Μακάρι να βγει ξανά στα περίπτερα και να είναι μια αμερόληπτη και αμιγώς δημοσιογραφική Παναθηναϊκή εφημερίδα. Να μην καταναλώνεται σε προπαγάνδες και γραφικά πρωτοσέλιδα ,αλλά να ενημερώνει ουσιαστικά τον κόσμο του Συλλόγου.

Και έτσι είναι σίγουρο πως θα αγαπηθεί και επιτέλους θα έχουμε μια ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εφημερίδα και θα αποτελέσει και την αιτία για να κλείσουν οι άλλες δύο παραφωνίες ...

ΥΣ: Εφημερίδα οπαδική δεν είναι απαραίτητα τα τραγικά πρωτοσέλιδα όπως τα χθεσινά του γαύρου και του πρωταθλητή ,ούτε όπως κατά καιρούς των "δικών μας" φυλλάδων. Δουλειά της οπαδικής εφημερίδας είναι να ενημερώνει τον κόσμο για τις εξελίξεις σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και μόνο.

ΥΣ2: Απαραίτητη προυπόθεση να μην πέσει πάλι στο παιχνιδάκι των υπόλοιπων φυλλάδων με τα ανούσια-σεξιστικά πρωτοσέλιδα και ξεπέσει .Αν είναι έτσι καλύτερα να μην υπάρχουν σκέψεις καν για άνοιγμα της.

Σχόλια

  1. http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=160790650605162
    ΓΚΡΟΥΠ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/10 7:51 μ.μ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΣΗΦΗΣ ΒΟΤΖΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου