ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑΙ ,ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ!


Διαβάζουμε πως στην χθεσινή συνάντηση των μετόχων ,τέθηκε πάλι θέμα γηπέδου και ο Βγενόπουλος υπενθύμισε την λύση του οακα.

Η θέση μας στο συγκεκριμένο θέμα είναι ξεκάθαρη και τάσσεται υπέρ ...
της κατασκευής γηπέδου στην Λεωφόρο! Ο Βοτανικός έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον ,ο γαύρος έκλεισε πενταετία στο λυόμενο και εμείς απο την δεκαετία του 80 έχουμε "φτιάξει" γήπεδα σε όλα τα μέρη της Αθήνας .Ήλπιζα με την επανεμφάνιση του Βγενόπουλου στην παε και την δυναμική-αποτελεσματικότητα που έχει ακόμη και όταν έρχεται σε σύγκρουση με την κυβέρνηση ,πως η λύση της Λεωφόρου θα μπορούσε να τεθεί σε εφαρμογή. Αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται ούτε αυτός διατεθειμένος να το κοιτάξει.

ΑΝ τεθεί σοβαρά το θέμα της λύσης του οακα ,οι μόνες περιπτώσεις που θα μας βρίσκαν σύμφωνους είναι:

1. Να γίνει το ολυμπιακό συγκρότημα ,ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,να αγοράσουμε την περιοχή και να εκμεταλλευτούμε όλα τα γήπεδα. Βέβαια μιλάμε για πολύ δαπανηρή σκέψη ,αλλά μια τέτοια λύση θα εκτόξευε τον Σύλλογο σε όλα τα τμήματα! Σκεφτείτε μόνο υποδομές ,πόσα τμήματα θα βρίσκαν την καλύτερη στέγη κτλ κτλ .Και η συγκεκριμένη περίπτωση θα απάλλασσε και το κράτος απο τα ετήσια έξοδα συντήρησης όλων αυτών των εγκαταστάσεων.

Να γίνει μόνο το ποδοσφαιρικό γήπεδο προφανώς και θα είναι κοροϊδία ,γιατί στην ουσία δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

2.Να χτιστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον χώρο του οακα και όλα τα υπόλοιπα τμήματα να βρουν στέγη στην ...ανακαινισμένη Λεωφόρο. Κλειστά μπάσκετ και βόλλευ ,κολυμβητήριο και άλλοι χώροι άνετα χωράνε στην Λεωφόρο. Και ούτε θα μας δεσμεύει καμία σύμβαση να την παραχωρήσουμε στο κράτος!

Στο θέμα γηπέδου ,ένα είναι το σίγουρο. Έχουν να παιχτούν ακόμη πολλά επεισόδια και εξελίξεις ουσιαστικές θα έχουμε μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα με τις ΑΜΚ που θα βάλουν σε θέση ισχύος Βγενόπουλο και Πατέρα.

ΥΣ: Σκεφτόμουν κάτι τις προάλλες ...αν όλα τα χρήματα που έχουν δοθεί όλα αυτά τα χρόνια σε projects κτλ κτλ για το γηπεδικό ,πηγαίνανε στον ερασιτέχνη ,τότε ο ερασιτέχνης δεν θα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και θα μεγαλουργούσαν όλα τα τμήματα με τα φράγκα που θα υπήρχαν!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/10/10 10:42 π.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΜΑΖΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ 30.000 ΘΕΣΕΩΝ ΜΟΝΟ.Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/10 3:01 μ.μ.

    ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΔΙΩΡΟΦΗΣ ΓΗΠΕΔΑΡΑΣ - ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΜΠ ΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/10 11:44 μ.μ.

    oxi mages o Panathinaikos prepei na paei OAKA ...na ta agorasei ola kai na kanei thn Panathinaikh Politeia, kati pou den tha yparxei pouthena sto planhth, tote tha xtyphsoume epitelous kai champions league se ola ta omadika athlimata...ase pou tha einai polos elxhs mexri kai gia tous touristes alla kai akomh twn athinaiwn alla kai twn episkeptwn athlitwn allwn xwrwn....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου