ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!


Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως υπέγραψε την εξώδικη καταγγελία κατά του Δήμου Αθηναίων ,δήλωσε πως αυτό δεν έχει σχέση με τον Κακλαμάνη και πως ξεκινάει απο μηδενική βάση συζητήσεις για το γηπεδικό!!

Tι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μέχρι και ολική αλλαγή κατεύθυνσης ,για τον χώρο που θα στεγαστεί το αθλητικό κέντρο του Συλλόγου.

Όπως και να χει πάντως ,φαίνεται πως επιτέλους η παε σκληραίνει την στάση της και περνάει στην αντεπίθεση με πράξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παε:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπεγράφη σήμερα η εξώδικη δήλωση καταγγελία προς τον Δήμο Αθηναίων, καταγγέλλοντας το μεταξύ μας από 26-02-2008 ιδιωτικό συμφωνητικό.

Προς αποφυγή εντυπώσεων και επειδή δεν επιθυμούμε την ανάμειξή μας στο διεξαγόμενο προεκλογικό αγώνα, διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε καμία προσωπική αιτίαση κατά του Δημάρχου, κ. Ν. Κακλαμάνη, ο οποίος παρέλαβε ένα σχεδιασμό που δεν είχε ο ίδιος αποφασίσει και προσπάθησε ειλικρινά να υλοποιήσει.

Θα εξετάσουμε πλέον το θέμα του νέου μας γηπέδου από μηδενική βάση. Σύντομα θα θέσουμε όλα τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας ενώπιον των ευθυνών τους με τρόπο δίκαιο και σαφή που δεν θα δίνει λαβή για παρερμηνείες και πολιτικές σκοπιμότητες

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/10/10 2:58 μ.μ.

    Ηρθε η ωρα να ακουστει ο χωρος που μας ανατριχιαζει (?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/10 3:45 μ.μ.

    ftiaxte to neo gipedo tou panathinaikou to ofilete stous filathlous oxi leoforos nai votaniko !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/10 3:49 μ.μ.

    to votaniko prepei na ginei o panathinaikos einai mia omada pou exei 1 aiona istorias giafto prepei na ftiaxete to neo gipedo tou panathinaikou . mas to ofilete !!!

    panos panathinaikakias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου