ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.. ΤΩΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Χωρίς πρόβλημα περάσαμε τελικά απο την Κοζάνη αν και για λόγους ασφαλείας στην αρχική 11άδα παρατάχθηκε ο Σισέ, μαζί με τον Γκοβού, ο δεύτερος κύριως βέβαια για να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψη του ντέρμπι.

5-0 το τελικό σκορ,
 αν και στην ουσία αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση στους 16 του κυπέλλου καθώς μιλάμε για μια ομάδα Γ' εθνικής που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού. Η μόνη παραφωνία οι κλασσικές γκέλες του βάσκου στην άμυνα που έδειναν την ευκαιρία στην Κοζάνη να ελπίζει.

Τα γκόλ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Σισέ, ο Γκοβού, ο Σαριέγκι και δις ο Χριστοδουλόπουλος (το ένα με πέναλτι που κέρδισε ο Μαυρίας)

Τώρα κοιτάμε ΜΟΝΟ το παιχνίδι του σαββάτου κόντρα στον γαύρο, με τα χέρια του Νιόπλια να λύνονται σιγά σιγά καθώς όλο και περισσότεροι παίχτες τίθονται στην διάθεση του. Όπως είπαμε, δικαιολογίες δεν υπάρχουν και νίκη το μόνο αποτέλεσμα.

Μπράβο στους 1000 και πλέον οπαδούς μας που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας κάτω απο άσχημες καιρικές συνθήκες.. Συνεχίζουμε!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/10/10 7:27 μ.μ.

    ΤΟ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!!ΤΡΟΜΑΞΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/10 7:44 μ.μ.

    Απο την Μακαμπι Τελ Αβιβ καλυτερη ειναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/10 10:26 π.μ.

    απο τα αζητητα στην κυριολεξια της αεκ ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου