"ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ..."

Του έχω μιλήσει ήδη. Ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο για τον Γκοβού


Τάδε έφη ...
Τζιμπρίλ Σισέ




Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όσο λέγονται ,αλλά για να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Σισέ ,στο footmercato.net ,σίγουρα κάτι τρέχει.


Η παε περιμένει γραπτή την απολογία του Γκοβού αύριο ,ώστε να του επιβληθεί και η ποινή (μπορεί να φτάσει και τις 50.000 ευρώ) ,αλλά παράλληλα θα υπάρξει και ραντεβού του manager του Γάλλου παίκτη με την παε ,ώστε να συζητηθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.


Όπως και να χει ,δεν δικαιολογείται ένα τέτοιο όνομα να μην συμπεριφέρεται επαγγελματικά στην ομάδα που του προσφέρει το τελευταίο ακριβό συμβόλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Είναι τραγικό να καταναλώνει τόσο πολύ αλκοόλ και να μην συνετίζεται στους εσωτερικούς κανόνες που υπάρχουν στην ομάδα. Πόσο μάλλον όταν ,λέγεται ,πως βγαίνει και πίνει συχνά!


Θεωρούμε αυτονόητο πως η παε θα του ρίξει βαριά καμπάνα ,καθώς δεν αποτελεί την εξαίρεση μέσα στην ομάδα. Αντιθέτως ,πρέπει να είναι το παράδειγμα σαν μεγάλος παίκτης ,για τους μικρότερους.


Στα αγωνιστικά ,δεν υπολογίζεται λογικά για το ματς με τον παοκ και λογικά θα διεκδικήσει θέση για το ματς με την Ρουμπίν την ερχόμενη Τετάρτη.


ΥΣ: Οι μαλακίες των δημοσιογράφων πως το έπαιζε τραυματισμένος για να την σπάσει στην διοίκηση ,αποκαλύφθηκαν σήμερα αφού όντως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Σχόλια