ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ..


Απο το σύνθημα τριφυλλάρα σ'αγαπάω ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΩ...
Τίποτα άλλο δεν θέλαμε σήμερα. Ούτε μεγαλιώδη εμφάνιση, ούτε συστήματα, ούτε τσαλιμάκια. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ..

Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε να καταλαβαίνουν που βρίσκονται για άλλη μια φορά τα παλικάρια και λίγο ήθελε να τους πάρει η μπάλα.
Μπράβο στο Νιόπλια για τις κινήσεις του που άλλαξαν το παιχνίδι. Στο δεύτερο είμασταν καλύτεροι, και απο την στιγμή που ισοφαρίσαμε είδαμε αυτό που θέλαμε. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

DJIBRIL CISSE λοιπόν για αυτούς που τον αποκαλούσανε σαπάκι και παίχτη για τα μικρά ματσάκια και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε αύριο.

Μεγάλη υπόθεση να φεύγεις απο το γήπεδο και να βλέπεις παιδιά να πανηγυρίζουν. Αυτό που θέλαμε μας το προσφέρατε σήμερα.

Για να προλάβω τα παπαγαλάκια. Κάκο, γαμιέσαι.. Δεν πα να σφύριξες το πέναλτι σωστά και να έδωσες την κάρτα, προκαλούσες επι 90 λεπτά όπως και τα μπάσταρδα με τις κόκκινες φανέλες και τα κόκκινα κολαράκια (παρεκτρέπομαι αλλά το σηκώνει η μέρα) και κάποιους που δεν αγωνίζονταν....

Και τέλος επειδή δεν είμαστε μαλάκες και κομπλεξικοί. Εσείς που μπαχαλιάζατε για 25 λεπτά με αποτέλεσμα το πέταλο γεμίσει δακρυγόνα απο τους μπάτσους, δεν ξέρω αν είχατε λόγο ή όχι, αλλά δεν νομίζω ότι καίγεστε ιδιαίτερα για το Παναθηναϊκό και να με συγχωρείτε αν σας προσβάλλω. (ειδικά εσύ που όταν βάλαμε γκολ ζήταγες το καπνογόνο για να το πετάξεις έξω παλικάρι..)

Λεπτομέριες τελος πάντων. 'Αναρχες σκέψεις που μου ήρθαν στο μυαλό..

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Σχόλια