ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ?

Σάλος έχει ξεσπάσει με τα νυχτοπερπατήματα του Γκοβού ο οποίος ξενύχτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πειραϊώς. Ο παίχτης κλήθηκε σε απολογία καθώς είναι το δεύτερο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνιστεί μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ο Γκοβού δεν είναι το πιο ήρεμο παιδί και αυτό σίγουρα το ήξερε η διοίκηση του Παναθηναϊκού πριν τον αποκτήσει. Ο Γάλλος έχει προκαλέσει πολλάκις στο παρελθόν,
καθώς έχει συλληφθεί να οδηγά μεθυσμένος μετά απο αγώνα στην Γαλλία και έχει απασχολήσει επανηλημένα τους συλλόγους που αγωνιζόταν με τα νυχτοπερπατήματα του.

Ο Γκοβού είναι ένας Γάλλος διεθνής παιχταράς ο οποίος αδιαμφησβήτητα κατέχει την μπάλα. Δεν ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και αυτό θα φανεί σύντομα, με το που ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού και ενσωματωθεί στην ομάδα. Το να βγεί ένας παίχτης και να μείνει μία ώρα μετά την επιτρεπτή σε ένα νυχτερινό κέντρο είναι λάθος, αλλά δεν είναι έγκλημα. Νέος άνθρωπος είναι, μπορεί να συμβεί, ειδικά αφού την επομένη είχε ρεπό. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, πως παρότι η συμπεριφορά του δεν είναι και η καλύτερη δυνατή όλα αυτά τα χρόνια παραμένει ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής που πρωταγωνιστεί στις ομάδες που αγωνίζεται.

Ας μην πέσουμε λοιπόν να τον φάμε. Θα πληρώσει το πρόστιμο και πιστεύω θα ηρεμίσει, εξάλλου και ο Σισέ δεν θα τον αφήσει σε χλορό κλαδί. Ένα ακόμα κίνητρο για το Γκοβού, ο οποίος θέλει να ξανααγωνιστεί με την εθνική πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει οτι μπορεί να επιστρέψει καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας δεν θέλει τους παίχτες που απέτυχαν στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο.

Απο την μία δεν επικροτώ την συμπεριφορά του παίχτη, αλλά απο την άλλη δεν την καταδικάζω. Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε βγει εσείς και έχετε πει δεν βαριέσαι, θα γυρίσω και μια ώρα αργότερα.
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στην τρίτη θα συμφωνήσω οτι δεν πάει άλλο.!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/10/10 8:21 μ.μ.

    MIA ZWH THN EXOUME...KI AN DEN THN GLENTISOUME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/10 8:41 μ.μ.

    Ενα βαρβατο σεντερ μπακ μια χαφαρα να κενταει και εναν επιθετικο διπλα στον Σισε ισαξιο του και η ομαδα ειναι για μεγαλα πραγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/10/10 3:32 μ.μ.

    opoios stin nikta perpati......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/10/10 5:00 μ.μ.

    vreite tou mia gomena re na iremisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου