ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΔΙΠΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά..  Στον εισαγγελέα λέει σήμερα κλήθηκε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη (!!) για τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Β. .
...

Αν το διάβαζε κανείς αυτό χωρίς να έχουν υπάρξει προηγούμενα θα μίλαγε για προσπάθεια κάθαρσης του ελληνικού πρωταθλήματος και του αθλητισμού και μιας προσπάθειας αντιμετώπισης της βίας η οποία πηγάζει και απο τις διοικήσης. ΟΜΩΣ αυτό είναι ξεφτίλα, γιατί δεν είδα κανέναν εισαγγελέα να ασκεί πειθαρχική δίωξη κατά του κύριου Μαρινάκη για τις δηλώσεις του μετά το ματς Αρης - ΠΑΟ, γιατί δεν είδα κανέναν εισαγγελέα να ασχολείται με το θέμα υποκλοπής συζήτησης του Θεωδορίδη που ουσιαστικά επαλύθευε τα λεγόμενα περί παράγκας, ντόπας κλπ. Επίσης ποιός να ξεχάσει δηλώσεις προέδρου που αναφέρθηκε στους παίχτες του Παναθηναικού ως κότες την χρονιά της Ριζούπολης με την εισαγγελεία να σφυράει αδιάφορα.

Αν θέλετε να σας στηρίξουμε σε μια τέτοια προσπάθεια να το κάνετε σωστά και όχι με συμφέροντα πάντα στο παρασκήνιο.

Άλλο ένα περίτρανο παράδειγμα, η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (όλοι ξέρουμε τις σχέσεις Τσιρώνη με την αστυνομία) η οποία αθωώνει τον Ολυμπιακό για τα μεγάλης έκτασης επεισόδια, τις διαδοχικές και την οριστική διακοπή καθώς ισχυρίζεται οτι το ΣΕΦ είναι επικίνδυνο και οι οπαδοί δεν μπορούν να ελεχθούν. Με αυτές τις εξελίξεις πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να μειώσει την ποινή σε 2-3 παιχνίδια (ΧΩΡΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ) και ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο..

Περιμένουμε απο πλευράς Παναθηναϊκού να υπάρξει παρέμβαση γιατί μας κοροϊδεύουνε στο προσωπό μας. Αν είναι επικίνδυνο το ΣΕΦ αλλαγή έδρας ΤΩΡΑ για τον Ολυμπιακό, και αν δεν γίνει αυτό αφου η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να ελένξει τους οπαδούς του γαύρου, να είναι και κλεισμένων των θυρών για να αποφύγουμε παρόμοιες καταστάσεις, αφου εξάλλου προσπαθούμε να πολεμίσουμε την βια.. ΣΩΣΤΑ???

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/10/10 6:36 μ.μ.

    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΠΕΙΔΗ Κ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΣΕΦ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΔΡΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ.ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου