ΡΟΤΣΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ..


Δεν έχουμε ανάγκη αυτούς τους φιλάθλους. Για κάτι τέτοιους ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς κόσμο με την Ξάνθη, σήμερα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό θέλουμε; Αυτό έχουμε ανάγκη εμείς; Εγώ δεν δέχομαι να βρίζουν με τέτοιο τρόπο. Είναι ένα παιχνίδι με παιδιά, να φτιάξουμε παίκτες εμείς, με αυτή την ατμόσφαιρα θα ξεκινήσουμε; Δεν φοβάμαι να πω τίποτα εγώ όπως βλέπετε. Είναι πολύ άσχημο αυτό αλλά εσείς δεν τα γράφετε. Πέρσι μπήκαν μέσα με τον Ολυμπιακό και τα παιδιά μας έσωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Μετά εμείς θα πάμε Θεσσαλονίκη να παίξουμε όχι αυτοί. Δεν θέλουμε τέτοιους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Εγώ σαν Ρότσα, που είμαι 32 χρόνια εδώ δεν δέχομαι να έχουμε τέτοιους φιλάθλους στο γήπεδο. Πρέπει να είναι φίλοι του ποδοσφαίρου και τίποτα άλλο



Τάδε έφη ...
Χουάν Ραμόν Ρότσα

Ξέσπασμα του Αργεντίνου μετά το ματς νέων με τον παοκ στην Λεωφόρο και πυρ κατά όσων βρέθηκαν στις κερκίδες και έβριζαν τους παίκτες του παοκ.

Επειδή τον Ρότσα τον σέβομαι ως άνθρωπο ,αλλά και ως παίκτη και προπονητή για τις στιγμές που έχει χαρίσει στον Σύλλογο ,δεν θέλω να πω τίποτα βαρύ γιατί θα το μετανιώσω και δεν γουστάρω.

Για μένα ο Ρότσα είναι εντελώς ΛΑΘΟΣ και οι δηλώσεις του αδικαιολόγητες.

Πρώτον ,η κερκίδα έβρισε τον πιτσιρικά του παοκ που το παιζε μάγκας και χτύπαγε στο στήθος του το σήμα της ομάδας του και το φίλαγε προκλητικά για να τσιμπήσει ο κόσμος.
Δεύτερον ,το όλο σκηνικό περιορίστηκε σε ολιγόλεπτο βρισίδι .
Τρίτον ,ο κόσμος δεν είναι μαλθακός και τα γήπεδα δεν είναι εκκλησίες για να μην υπάρχουν αντιδράσεις σε τέτοιες κινήσεις. Αυτό Ρότσα θα έπρεπε να το ήξερες τόσες δεκαετίες που βρίσκεσαι στα γήπεδα.
Τέταρτον ,ο κόσμος που έρχεται τα Σάββατα για να δει παιχνίδια νέων ,πάει γιατί αγαπάνε τον Σύλλογο και όχι γιατί είναι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου .
Πέμπτον και σημαντικότερο που πρέπει να το πάρουν πρέφα παίκτες ,προπονητές ,διοικήσεις ,παλαίμαχοι και δημοσιογράφοι! Τον κόσμο θα τον σέβεστε γιατί όλοι εσείς είστε περαστικοί .Ο κόσμος ήταν ,είναι και θα είναι στον Παναθηναϊκό. Και δη στον Ρότσα που ο κόσμος του έχει δείξει τόσα χρόνια την αγάπη προς το πρόσωπο του.

Δείτε και το βιντεάκι με την επίμαχη φάση ,που δικαιολογεί τα όσα λέω ..



Πέρα απο όλα αυτά ,να σημειώσω πως ο Ρότσα κάνει πολύ καλή δουλειά στην golden team και όπως είχε γραφτεί και σε προηγούμενη ανάρτηση αναμένονται τουλάχιστον 6 παίκτες τα επόμενα 4 έτη ,να ανεβούν στην πρώτη ομάδα!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/10 3:17 μ.μ.

    a re trele moysiadi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/10 7:14 μ.μ.

    Εκτον. Οι "αλητες" εκαναν πορεια στη βουλη τοτε, για να μπορεσεις να παιξεις και να κανεις καριερα, με την αξια σου, στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/10 12:59 π.μ.

    an einai kalos paixths na ton dw se 5 xronia ti 8a fylaei otan 8a ton paroume.esy o apo panw:otan oi alhtes kanane poreia sth voulh esy oute kan yphrxes san ennoia gi ayto kalytera na mhn milas gia an8rwpous kai gia katastaseis pou den exeis zhsei san na eisoun ekei.kakws dinetai tetoia ektash kai tetoia xroia se enan paixth pou edwse to xeri tou se diaithth pou ton apevale.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/10 1:02 π.μ.

    kai epitelous an den mporei na milaei o rotsa poios mporei?eseis?ANTE GAMH8HTE HLI8IA.kai th mana sas na vgei na vrisei toumpeki prepei na kanete malakismena pou den exete vgei apo t aygo kai krinete tous pantes gia to ti lene ti kanoune pws to lene ti ennooune ANTE GAMH8HTE SIXAMENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο δεύτερο σχόλιο αγανάκτησες και δεν κρατήθηκες;

    ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο Λ Ο Ι ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ,ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ) ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

    Και το λέω αυτό ,σεβόμενος απόλυτα τα όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο ,ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε παραπάνω απο ένα πόστο!

    Και σε αυτό το blog δεν βρίζουμε γιατί με κάνετε και αισθάνομαι άσχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/10/10 1:05 μ.μ.

    file "press" xilia like kai respect gia to sxolio s apo pano...OLA TA LEFTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/10/10 1:41 μ.μ.

    ton kosmo ton grafw sta paparia mou.apo tis 5 seires pou grafeis oi 2 milane gia LEFTA.tetoios kosmos eisaste.oso gia to oti den vrizoume edw oute gia kryo xioumor den kanei.ektos an ennoeis oti eoitrepete na vrizoume mono ton tzigger.sou xanalew sas grafw sta paparia mou x8esina vazelia eseis 8a kanete toumpeki ,kanenas allos.kai den eiste eseis o kosmos tou PAO,egw eimai.giati egw sas trww monos mou gia prwino vazelakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/10/10 2:15 μ.μ.

    pigaine na pieis ta xapia s tora gt sou exei anebei i piesi...mn se xasoume akoma dn se gnorisame.kai ase tis magkies meso internet,to panathinaikometro kai pigaine na fas kana souvlaki...kako kai skliro agori

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγαλτε τα ανωνυμα σχολια.
    Μονο μαλακιες θα γραφουν ο ενας κ ο αλλος.

    Επι του θεματος.
    Ναι ο πιτσιρικας ηταν προκλητικος, ο κοσμος δεν εκανε κ τιποτα τρελο, παρα μονο οταν το μπαοκακι συνεχιζε, συνεχισαν να βριζουν.
    Δεν εγινε κ τιποτα σοβαρο, νομιζω χωρις λογο δοθηκε σημασια στο γεγονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/10/10 4:53 μ.μ.

    ama me gnwriseis den 8a prolavainei h mama sou na sou plenei ta swvraka......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου