ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ


Στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας μπαίνει η ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκού η οποία είχε μια μονοήμερη παραμονή στη Αθήνα μετά τα φιλικά στην Μόσχα και τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Βοσνία για να δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι.
...



Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει αύριο για την Βοσνία όπου και θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Ιγκοκέα σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για την ομάδα. Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο Ντρού Νίκολας ο οποίος παρότι υπέστει διάστρεμμα στην Ρωσία φαίνεται να ξεπερνά γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού και να τίθεται ξανά στην διάθεση του Ομπράντοβιτς. Πέραν αυτού ο Ζοτς θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες.

Μετά απο αυτό το φιλικό ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ρόδο για το καθιερωμένο τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός" όπου θα αντιμετωπίσει την Λέφσκι Σόφιας την Παρασκευή και τον Κολοσσό Ρόδου το σάββατο.

΄Οπως είναι λογικό ο Παναθηναϊκός μπαίνει λοιπόν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του καθώς η πρεμιέρα του πρωταθλήματος (16/10 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ) και της Ευρωλίγκας (21 Οκτωβρίου με την Βαλένθια εκτός έδρας) δεν αργούν.

Όπως δήλωσαν προπονητής και παίχτες, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και λογικά θα είναι έτοιμη όταν χρειαστεί. Το πρώτο δυνατό μάτς θα είναι ενάντια στην ΤΣΣΚΑ στην δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Υ.Γ, Εντύπωση μας κάνει και το ξαναλέμε το γεγονός πως αν δοθεί και ο Μπόγρης δανεικός το ρόστερ της ομάδας θα αποτελείτε απο 12 άτομα, οπότε θα πρέπει κάθε βδομάδα να προσευχόμαστε να μην αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς.

Σχόλια