ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ


Είμαι σίγουρος πως έχουμε καταντήσει κουραστικοί, γράφοντας πως το ματς είναι τελικός, όπως είπαμε και για την Κοπενχάγη και τον Πανιώνιο. Το θέμα είναι πως σε 2 βδομάδες αρχίζει ενα 20ήμερο φωτιά για τον Παναθηναϊκό και δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες μέχρι τότέ.

Ο Παναθηναϊκός αντικειμενικά δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτα τον Εργοτέλη, παρα μόνο τον ίδιο του τον κακό εαυτό. Αν παίξουν όπως μπορούν οι παίχτες μας, αλλά και πάθος και ψυχή το τρίποντο θα έρθει σίγουρα και θα υπάρξει μια ηρεμία ενόψη των ντέρμπι με Παοκ, Αεκ και Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ενα σχεδόν πλήρες ρόστερ αλλά έτσι θα πορευτεί μέχρι τον Δεκέμβριο, και έναν προπονητή που επίσης ΔΕΝ πρέπει να αλλάξει μέσα στην σεζον. Ο καθένας κρίνεται απο τα αποτελέσματα του, αλλά μέχρι στιγμής έχει ένα ντάμπλ, οπότε ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει, ειδικά τώρα που δεν θα υπάρχει η δικαιολογία της κακής φυσικής κατάστασης των παιχτών.

Όσον αφορά στον σημερινό αγώνα πρόκειτα να δούμε νέα πρόσωπα να επιστρέφουν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Οι παίχτες που θα χρησιμοποιηθούν φαίνεται πως θα είναι οι εξής: Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μαρίνο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη (ένα τρίγωνο στα χαφ), Λέτο, Γκαρσία (στην θέση του τιμωρημένου Νίνη και τραυματία Γκοβού), Σισέ. Ελπίζω πως αν και με τρία χάφ αυτή η τριάδα είναι πιό δημιουργική και θα δημιουργήσει προηποθέσεις για σκοράρισμα.

Τέλος, αν και επίσημα η ΠΑΕ δεν προμηθεύτικε εισιτήρια για τον αγώνα οι Κρητικοί που μας έχουν συνηθίσει σε ωραίες κερκίδες θα είναι εκεί δίπλα στην ομάδα για να την σπρώξουν στην νίκη.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Σχόλια