ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΛΕΤΟ!


Εκτός αποστολής και για το ντέρμπι του Σαββάτου ,θα είναι ο Λέτο ,αφού δεν έχει μπει ακόμη σε ικανοποιητικά επίπεδα και κρίνεται ανέτοιμος.

Για το ματς με τον ...
παοκ δεν τον υπολογίζαμε και τελικά δεν αγωνίστηκε ούτε με ρουμπίν ,αεκ και τώρα δεν μπορεί να παίξει ούτε με τον γαύρο. Μετά τους Σειταρίδη ,Πετρόπουλο και Γκοβού ,άλλος ένας παίκτης που τραυματίζεται για μια εβδομάδα και κάθεται εκτός για κανά 3βδομαδο.

Περίεργα πράγματα,πολύ περίεργα ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/10/10 7:36 μ.μ.

    Πρίν μερικές μέρες μιλάγατε ειρωνικά?????(δεν θέλω να το πιστεύω) για τον Σεϊταρίδη που είναι? και αν έχουμε νέα του? Τώρα δεν λέτε πού είναι ο Λέτο αν έχουμε νέα του κλπ.... Όντως πολλά περίεργα πράγματα!!! Μάλιστα κάποιες γλώσσες λένε ότι είναι και οι δυο τελειωμένοι...Για τον Λέτο μάλιστα μιλάνε για σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο (μηνίσκο) που προ υπήρχε και τώρα η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη!!! Εύχομαι να είναι όλα ψέματα και για τους δύο!!!! Για τον Λέτο που αγαπήσαμε μέσα σε μια χρονιά που συνδέθηκε με ΝΤΑΜΠΛ,που είναι ένας παίχτης που είχαμε χρόνια να δούμε στην ομάδα,ΝΟΜΙΖΩ ότι πρέπει να πέσει επάνω του ότι καλύτερο υπάρχει από ιατρικό επιτελείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/10 8:49 μ.μ.

    Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζουν και αναπνέουν για το ματς με τον Ολυμπιακό και περιμένουν πως και έρθει το Σάββατο, προκειμένου να δώσουν τις απαντήσεις τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Για να είμαστε ακριβείς σχεδόν όλοι γιατί υπάρχει και ένας που τα έχει βάψει... μαύρα, ενόψει του ματς της 8ης αγωνιστικής.

    Αυτός δεν είναι άλλος απο τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο αργεντίνος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη, το οποίο τον έχει θέσει νοκ άουτ εδώ και περίπου ένα μήνα. Κόντρα μάλιστα στο γεγονός οτι οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας δεν ήταν ανησυχητικές αρχικά, καθώς ο τραυματισμός του δεν είχε θεωρηθεί σοβαρός.

    Ο “Σέμπα” όμως, απο τις αρχές της εβδομάδας, που οριστικοποιήθηκε η απουσία του απο το μεγάλο ντέρμπι, κυριολεκτικά δεν μιλιέται. Περίμενε πως και πως αυτό το παιχνίδι και το φέρει βαρέως που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει.

    Και να σκεφτεί κανείς πως δεν θα παίξει ούτε στην Ρωσία, αλλά ούτε και στο Περιστέρι, όπου αναμένεται να επιστρέψει ο Σωτήρης Νίνης στην αποστολή του Παναθηναϊκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου