ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ


'Οπως είχαμε αναφέρει προ ημερών τα πρώτα στοιχεία απο τα φιλικά που έδωσε η ομάδα μας στην Σερβία ήταν θετικά, αλλά οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με αυτές που θα αντιμετωπίσουμε στην Ευρωλίγκα, ομάδες όπως η Μπάρτσελόνα, η Ρεάλ, η αποδυναμομένη αλλά πάντα υπολογίσιμη ΤΣΣΚΑ κλπ.




Αύριο και μεθαύριο όμως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις και ανάλογα το αποτέλεσμα, τον νικητή ή τον ηττημένο του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ - Παρτιζάν. Όπως είναι λογικό τώρα που αρχίζουν τα φιλικά τουρνουά θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εντύπωση για το πού βαδίζει η ομάδα, πόσο μπορούν να βοηθήσουν τα μεταγραφικά αποκτήματα και ουσιαστικά ποιοί είναι οι ρεαλιστικοί στόχοι της χρονιάς. Τώρα αρχίζει ουσιαστικά και το βασικότερο κομμάτι της προετοιμασίας.

Πιστεύω πάντος οτι θέμα δεν τίθεται. Ο στόχος πάντα η επίτευξη του Triple Crown, για τρίτη φορά μεσα σε 5 χρόνια. Μακάρι να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη αν και αμφιβάλλω για να βγάλουμε κάποια παραπάνω συμπεράσματα γιατί οι στατισικές λένε πολλές αλήθειες αλλά και πολλά ψέματα.

Σχόλια