ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


Ο Παναθηναικός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ματς με την Ρουμπίν Καζάν. Λευκή ισοπαλία λοιπόν και τώρα μάγκες τρέχουμε. Το μόνο καλό της ημέρας είναι η αναμενόμενη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Κοπεγχάγης.

 Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά καλή, έχοντας βέβαια τα κλασσικά νεκρά διαστήματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να μην βρούνε ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι τους οι παίχτες μας και το πρώτο ημίχρονο κύλησε με 2-3 πολύ καλές φάσεις για την ομάδα και 2-3 πολύ καλές αποκρούσεις του Τζόρβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, εκεί που περιμένεις την ομάδα να δαγκώνει σίδερα και να τρέχει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου για μπάλες, ήρθε η ΞΕΝΕΡΑ. Πάθος μηδέν απο την ομάδα και αποφασιστικότητα κάτω του αναμενομένου σε αντίθεση με το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου.

Η κίνηση του Νιόπλια να αλλάξει Καραγκούνη και Κατσουράνη ταυτόχρονα, ομολογώ πως με άφησε έκπληκτο, αλλά τελικά ο κόουτς δικαιώθηκε. Ο Πλεσί και ο Λάζος έδωσαν ρυθμό και τρεξίματα στο κέντρο του Παναθηναικού, αλλά και βοήθησαν στο να ανέβει συνολικά και όλη η ομάδα. Το θέμα όμως είναι ο,τι αυτό ΑΡΓΗΣΕ να γίνει. Και με το ακυρωθέν γκολ, αλλά και τις χαμενες ευκαιρίες από το 85' και μετά, το ματς ήρθε και έληξε 0-0.


Ο Παναθηναικός λοιπόν, μπορεί να χαρακτηριστεί άτολμος αλλά όλοι ξέρουμε ό,τι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ακόμα. Τώρα όμως μάγκες, ΤΡΕΧΟΥΜΕ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/10/10 12:16 π.μ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΓΚΕΣ Η ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΑΚΟ,ΔΕΙΛΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΟΣΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ,ΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ,ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ,ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣ.ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου συγγνώμη αλλά διαφώνω κάθετα μαζί σου.
    Ο Νιόπλιας καλώς ή κακώς έχει τα εχέγγυα να γίνει ένας πολύ καλός προπονητής. Ναι είναι άπειρος. Ναι έχει κάνει λάθη κατά τη γνώμη μου. Ναι, θα συνεχίσει να κάνει λάθη και στη συνέχεια. Αλλά, νομίζω ό,τι και πέρσι τα ίδια ίσχυαν κι όμως οδήγησε την ομάδα στο ντάμπλ.ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/10/10 12:49 π.μ.

    ΠΕΡΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ούτε φέτος υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/10/10 1:20 π.μ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες υπήρχαν και κάποια δεδομένα χθες .Η ομάδα κατέβηκε μισή ,χωρίς 4 βασικότατους παίκτες. Σε ένα ματς κομπλέ δεν έχουμε κατέβει και ειδικά χθες οι λύσεις ήταν πολύ περιορισμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο για τον γαύρο ανώνυμε ,όσα ματς έχει παίξει δεν είναι καν άξια σχολιασμού.. Την κυριακή με τον άρη παίζει το πρώτο του σοβαρό ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/10/10 1:55 μ.μ.

    kai meta pali proponisi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κάνεις και χιούμορ ατιμούτσικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/10/10 6:15 μ.μ.

    nai atimoytsiko mia zoi plaka kano mazi sas den to katalabes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου