ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Εδώ και αρκετές μέρες, ακόμα και πριν την ντροπιαστική ήττα απο την Αεκ λέγαμε ότι ο Πατέρας αντί να πηγαίνει βόλτες στην Παιανία και να έχει συζητήσεις μαζί τους, πρέπει να πάει και να τους τρίξει τα δόντι ή να τους ρίξει κανένα τσουχτερό πρόστιμο. Εχτές επισκέφτηκε λοιπόν το αθλητικό κέντρο της Παιανίας όπου και μάζεψε τους παίχτες για να τους πει δυο λογάκια..

Αναφέρω χαρακτηριστηκά μέρος των δηλώσεων του:

Δεν επιτρέπεται να δείχνουμε αυτήν την εικόνα, να παίζουμε σα να μην τρέχει τίποτα, να χάνουμε όλες τις μονομαχίες και να είμαστε ατσαλάκωτοι.
-«Τσίπα» δεν έχετε; Εσείς δεν πήρατε το πρωτάθλημα πέρυσι; Τώρα πώς νιώθετε που κάνατε μάγκες τους άλλους; Ωραία; Αν είχατε λίγο ποδοσφαιρικό εγωισμό δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Καμία!
-Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι εδώ πέρα γι’ αυτό το λόγο. Είχατε πάντα από εμάς ό,τι ζητήσατε, δεν σας λείπει τίποτα. Από εδώ και πέρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε και εσείς τις υποχρεώσεις σας. Τελείωσαν τα παραμύθια. Περιμένω να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Θέλω να γυαλίζει το μάτι σας. Βγάλτε τον εγωισμό σας και κανονίστε να τρώτε σίδερα

Αυτά που γράφαμε τις τελευταίες 3 μέρες ουσιαστικά πήγε και τους είπε, και αυτό ακριβώς έπρεπε να ακούσουν. Δεν είναι η ήττα ΑΛΛΑ η έλλειψη πάθους, τσαγανού απο όλους πλην 2-3 παικτών. Και στην τελική όπως έγραψα και εχτές, αν δεν μας σέβονται εμάς (ΠΟΛΥ κακώς), να σεβαστούν τους εαυτούς τους που έχουν γίνει περίγελοι.

Κατα τα γραφόμενα το ύφος του προέδρου και οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν αυτές που έπρεπε έτσι ώστε τα καλόπαιδα μας να καταλάβουν που βρίσκονται, και τι πρέπει να κάνουν στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Υ.Γ- Πρόεδρε, αυτό θέλουμε, να πηγαίνεις και να τους βάζεις στην θέση τους. Αυτούς και τους απέναντι που οργιάζουν με την προπαγάνδα τους!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/10/10 3:06 μ.μ.

    http://greendunk.blogspot.com/2010/10/blog-post_8824.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/10 3:28 μ.μ.

    αρε φερεφωνα του καθε πικραμενου....αν σου πω τι τους εκανε δεν θα το πιστεψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/10 7:28 μ.μ.

    θα δεις το σαββατο!!υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/10/10 8:48 μ.μ.

    ayta pou prepei na kanei o proponhths ta kanei o proedros......3eftila....se pia megalh omada ginontai ayta....exeis akousei pote sthn man united na paei o proedros na milhsei stous paiktes kai na tous balei sthn 8esh tous?????????pote .............gia ayto prepei o proponhths na exei prosopikothta kai dynamismo kai oxi kakomoiria!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου