ΜΠΟΡΟΥΣΕ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΡΓΑ!



Όταν φέρνουμε αποτελέσματα σαν το χθεσινό οι λόγοι που μπορεί να μας οδηγήσουν σε μια τέτοια γκέλα (γιατί για γκέλα πρόκειται..) ,μπορεί να είναι πολλοί ή μάλλον ...μπορούμε να βρούμε πολλούς!


Ατυχία σε καίριες ομάδες ,υπερτίμηση της Καζάν σαν αντίπαλο ,παθητικότητα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ,παράταξη της μισής ομάδας λόγω βασικών απουσιών και ήρθε το 0-0. Έτσι πήραμε τον πρώτο μας βαθμό στην διοργάνωση και για να είμαστε ρεαλιστές ...
οι πιθανότητες πρόκρισης μειώθηκαν δραματικά και ας έρχεται σε πολλούς στην μνήμη ,το ...come back του 2008. Αυτήν την φορά τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα ,μιας και πήραμε μόλις 1 βαθμό στα εντός με τις υποδιέστερες ομάδες.

Το χει το διπλό στην Ρωσία


Σε αυτό πάντως που όλοι συμφωνήσανε είναι πως χθες φοβηθήκαμε/υπερτιμήσαμε πολύ περισσότερο απόσο έπρεπε τους Ρώσους. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο περιμένοντας την στα καρέ μας και παίζοντας παθητικά ,ενώ μπορούσαμε να βγούμε στην επίθεση και να τους πιέσουμε πολύ πριν το τελευταίο δεκάλεπτο και ίσως τότε να πετυχαίναμε κάτι καλύτερο.

Όπως και να χει ,τώρα πρέπει να πάμε στην Ρωσία πιο απελευθερωμένοι και να χτυπήσουμε στα ίσια το ματς ,αφού οι Ρώσοι δεν δείξανε τίποτα το ιδιαίτερο!


Με μισή ομάδα ,αλλά με περίσσιο πάθος!


Οι απουσίες που είχαμε ΚΑΙ χθες είναι και παραείναι δικαιολογία ,καθώς όλη μας η δύναμη έλειπε και παίζαμε χωρίς 4 (!!) πρωτοκλασάτους παίκτες μας ,που υποτίθεται μας φτιάχνουν όλο το παιχνίδι. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην έχουμε και βάθος στον πάγκο ,οπότε οι λύσεις του προπονητή ήταν ελάχιστες και δεδομένες. Όμως το θετικό απο χθες το βράδυ ήταν πως η ομάδα αγωνίστηκε με πάθος ,οι παίκτες ήταν μέσα σε όλες τι φάσεις ,απλά σε κάποιες φάσεις ήταν σαν να μην είχαν και κάποιο προσανατολισμό ως το πως να αναπτυχθούν μέσα στο γήπεδο. Ο Σισέ ήταν απελπιστικά μόνος του μπροστά και ο τρόπος παιχνιδιού των υπόλοιπων παικτών δεν τον βοήθαγε να ξεφύγει απο τα στενά μαρκαρίσματα των αντιπάλων του.


Το χθεσινό ήταν ΓΚΕΛΑ!


Και επειδή μου κάτσανε κάπως οι δηλώσεις του Νιόπλια ,πως είναι ικανοποιημένος απο το χθεσινό τέλος της αναμέτρησης ,να του υπενθυμήσουμε πως το 0-0 είναι γκέλα για τον Παναθηναϊκό και δεν γίνεται να μας αρκεί απλά το καλό τέλος που είχαμε .Υπολογίζαμε και όπως φάνηκε μπορούσαμε στα 2 εντός να έχουμε 6 βαθμούς και πήραμε μόλις 1. Και ειδικά όταν παίζεις με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες και χάνεις βαθμούς ,τότε αυτός είναι ο ορισμός της γκέλας.

Champions League ή Europa League;


Με το διπλό στην Ρωσία σίγουρα θα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να βγούμε τρίτοι ,παρά δεύτεροι. Και όσο κι αν ακούγεται ηττοπαθές ,αν συνεχίσουμε εν τέλει στο europa ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι μια μίνι αποτυχία ,αλλά αν το δούμε και λίγο πιο ρεαλιστικά ,θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες μιας καλύτερης κλήρωσης και μεγαλύτερης διάκρισης.

Σε ένα γήπεδο-έδρα θα τους είχαμε λυγίσει..


Αυτό σκεφτόμουν με την λήξη του ματς ...σε πόσα ματς γκελάραμε στην Ευρώπη όταν παίζαμε στην Λεωφόρο την δεκαετία του 2000; Σε πολύ λίγα ...σε πόσα χάσαμε σε γεμάτη Λεωφόρο; Μόλις ένα με την Πόρτο.. Στην Λεωφόρο είχες ένα γήπεδο ΕΔΡΑ που ο κόσμος έδινε απίστευτη ώθηση και ρυθμό στην ομάδα ,οι αντίπαλοι αποσυντονιζόντουσαν και οι νίκες ερχόντουσαν η μία μετά την άλλη.

Το οακα ,πρέπει να είναι γεμάτο μέχρι και στην τελευταία γωνίτσα και όλος ο κόσμος να είναι ζεστός ώστε να δημιουργείται καυτή ατμόσφαιρα. Στην Λεωφόρο ,αυτό το ...λίγο χρειαζόταν και η ομάδα πέταγε. Τέτοιες ευκαιρίες χάνουμε ,όταν δεν έχουμε το δικό μας ποδοσφαιρικό γήπεδο..

Πάντως χθες εντύπωση μου έκανε ο τόσος λίγος κόσμος που ήρθε στο οακα ..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/10/10 12:58 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου