ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ




Σίγουρα η κατάσταση του ερασιτέχνη αυτήν την στιγμή δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Φτάσαμε μέχρι και το απόλυτο σημείο ξεφτύλας με τον προπονητή της ομάδας βόλλευ ανδρών, του σημαντικότερου τμάματος του ερασιτέχνη συνήθως, να ζητάει απεγνωσμένα για λεφτά ωστέ να προμηθευτούν οι παίχτες νερά και γάζες.
...

Επίσης αν και έγινε ενα σχετικό άνοιγμα του ερασιτέχνη σίγουρα οι όροι δεν είναι τέτοιοι ώστε να επιτρέπουν σε κάθε απλό φίλαθλο και οπαδό του Παναθηναϊκού με ένα εισόδημα 700 ευρώ να γραφτεί. Αυτά τα προβλήματα μας έχουν απασχολήσει πολλάκις, αλλά με την σεζόν να ξεκινάει λίγα μπορούν να αλλάξουν και προς το παρόν ας ελπίσουμε οτι υπάρχουν λεφτά για να γίνονται οι πληρωμές των παιχτών στην ώρα τους ώστε να τιμήσουν τις ομάδες τους και πετύχουν τους στόχους τους.

Ο σκοπός αυτής της ανάρτησης είναι άλλος. Με τον έναν η τον άλλον τρόπο τα ρόστερ των ομάδων πόλο, βόλλευ (ανδ., γυν.) και γυναικείου μπάσκετ φαίνεται να έχουν κλείσει με τα τμήματα να είναι έτοιμα για πρωταθλητισμό και διακρίσεις.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το βόλλευ γυναικών έχει ως στόχο την κατάκτηση του ντάμπλ. Αλλαγές υπήρξαν στην ομάδα και σε αθλήτριες (μην ξεχνάμε την αποχώρηση της Ρούξι) και στο προπονητικό τιμ, αλλά ελπίζουμε οτι οι στόχοι θα επιτευχθούν.

Στο πόλο άλλη μια μεγάλη μεταγραφή, η επιστροφή του Σάριτς, ο οποίος αγωνίστηκε για τον Παναθηναϊκό πριν 2 χρόνια, έρχεται να κλείσει όπως φαίνεται μια σειρά σπουδαίων μεταγραφών (αφών Αφρουδάκη, και Καραμπέτσου) που επιτρέπουν στην ομάδα να ελπίζει για διάκρηση, ειδικά με την κατάσταση που βρίσκεται ο ερασιτέχνης του γαύρου.

Στο Βόλλευ ανδρών ευτυχώς δόθηκαν οι προκαταβολές για τον Κασταρντ και Γιορντάνοφ και φαίνεται πως οι δύο παίχτες θα βοηθήσουν πολύ το τμήμα. Σίγουρα η ομάδα δεν συγκρίνεται με την περσινή καθώς λείπουν ονόματα όπως ο Ζαγκούμνι και ο Αγκάμεζ, αλλά σίγουρα στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και με σκληρή δουλειά και βοήθεια απο τον πάγκο είναι απόλυτα εφικτός. (Ίσως υπάρχει ακόμα παραθυράκι για μεταγραφή καθώς αρκετά καλά ονόματα ακόμα κυκλοφορούν στην αγορά, πχ Καλντέιρα)

Τέλος το μπάσκετ γυναικών, το τελευταίο τμήμα ομαδικού αθλήματος που έχει παραμείνει στην Λεωφόρο θα έχει την συμπαράσταση μας κάθε Σάββατο απόγευμα, και εκεί ελπίζουμε για κάτι καλύτερο απο άλλες χρονιές αν και κάποιες ομάδες σίγουρα είναι πιο δυνατές.

Υ.Γ- Όλα είναι ένας φαύλος κύκλος. Ας τελειώσουμε με τα διοικητικά θέματα της ΠΑΕ, ας μπεί σε μια τροχιά η κατασκευή του γηπέδου και σίγουρα κάποιοι θα ενδιαφερθούν με τον ερασιτέχνη. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ!

Σχόλια