ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ίσως να είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Παναθηναϊκός, βασικός αιμοδότης της Εθνικής Ελλάδος, εποφελείτε της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις εθνικών ομάδων.
...

Η δύο βδομάδες μεταξύ του αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη και του αγώνα με τον Παοκ το άλλο σάββατο στο ΟΑΚΑ δίνει την δυνατότητα στον Νιόπλια και τον Έμπεν να διορθώσουν ορισμένα προβλήματα της προετοιμασίας και να βελτιώσουν την φυσική κατάσταση των παιχτών.

Οι παίχτες που βρίσκονται ακόμα στην Παιανία κάνουν διπλές προπονήσεις, με κάποιες απο αυτές να είναι εξ' ολοκλήρου αεροβικές για καλύτερη φυσική κατάσταση.

Επίσης στα θετικά είναι το γεγονός πως Σεϊταρίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Γκοβού Πετρόπουλος πήραν μέρος στην προπόνηση (όχι με την υπόλοιπη ομάδα όμως), με τους πρώτους δύο να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι ατομικό.

Επομένως μπορούμε να συμπεράνουμε οτι ο Παναθηναϊκός εκτός απρόοπτων τραυματισμών των διεθνών, θα βγει απο αυτήν την διακοπή πιο δυνατός και με πολλούς απο τους παίχτες που απουσίαζαν, στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Σχόλια