ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΛΙΓΚΑ!


Πολλοί θα αναρωτήθηκαν τι εννοούσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ,όταν είπε πως ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα αγωνίζεται σε άλλη λίγκα και αν απλά το είπε για να ασκήσει πίεση για καταστολή της απεργίας.

Η συγκεκριμένη ατάκα του Θ.Γιαννακόπουλου μόνο λόγια του αέρα δεν είναι ,καθώς όλο και πιο πολύ φουντώνουν οι φήμες πως ...
του χρόνου θα έχουμε την δημιουργία της Μεσογειακής Λίγκας με ομάδες απο Ελλάδα ,Ιταλία ,Τουρκία ,Ισραήλ ,Κύπρο ,Βουλγαρία και ίσως Σερβία και Κροατία!

Η συγκεκριμένη λίγκα αποτελεί ιδέα του Βασιλακόπουλου και είναι ένα πιο ...εκσυγχρονισμένο μοντέλο της Αδριατικής λίγκας. Θα είναι ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε εβδομάδα και θα αγωνίζονται 4 ομάδες απο την Ελλάδα (οι 4 πρώτες του προηγούμενου πρωταθλήματος) και κατ αναλογία απο τις υπόλοιπες χώρες .Το ελληνικό πρωτάθλημα θα διεξάγεται παράλληλα και στα play off θα συμμετάσχουν και οι 4 ομάδες που θα αγωνίζονται στην Mediterranean league .

Αυτό θεωρητικά θα τονώσει και το ενδιαφέρον του μπασκετικού κοινού ,αλλά και την ανταγωνιστικότητα των ομάδων. Απο την Ελλάδα θεωρείται βέβαιο πως εμείς και ο γαύρος θα συμμετάσχουμε σε αυτό το εγχείρημα.

Διαβάστε αναλυτικά πως θα δουλεύει το όλο σύστημα..
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=15960&catid=2

Σχόλια