Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ!!

Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη αυτή που δημιουργείται για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Υπάρχει τεράστια πίεση από τα Μέσα, τους δημοσιογράφους και γενικά από τον κόσμο και ο πρώτος που την... πληρώνει και τον βαραίνουν οι ευθύνες είναι ο τεχνικός. Πάντα ο προπονητής είναι το πρώτο θύμα.


Τάδε έφη ...


Αλμπέρτο Μαλεζάνι


Πάει στο διάολο να μιλούσαν άλλοι πρώην προπονητές μας για πίεση απο τον κόσμο και τα μμε ,αλλά να μιλάει και ο Μαλεζάνι για δύσκολες καταστάσεις ,αυτό πάει πολύ.


Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός ήταν και κωλόφαρδος γιατί η πρόσληψη του ,είχε γίνει μετά την χρονιά του νταμπλ και τα πράγματα στον Σύλλογο είχαν εκτονωθεί μετά την 7ετή ανομβρία .Κατάφερε και έχασε ένα σίγουρο πρωτάθλημα με κάτι απίστευτες γκέλες στην Λεωφόρο(Ηρακλή ,Άρη) και με τις 2 σερί ισοπαλίες στις 3 τελευταίες αγωνιστικές με τον παόκ και την άεκ του μπούρμπου και κανείς δεν του είπε τίποτα! Μας έφερε το καλοκαίρι την ομάδα της ...πενταετίας και του νεαρού μο ηλικίας και μαζεύαμε πεντάρες στην Ευρώπη τερματίζοντας τελευταίοι στον όμιλο ,χάσαμε απο τον Αύγουστο το πρωτάθλημα και αποκλειστήκαμε στο κύπελλο απο τον εργοτέλη που αγωνιζόταν στην β εθνική!!
Και όλα αυτά ,έχοντας στο πλαί του τον Γκότζο που μας μοίραζε τζάμπα τα υπομονή και στήριξη και τα μμε που δεν τον ακουμπάγανε και ιδιαίτερα. Και μόλις έφερε και το 2-2 με τον αδύναμο ηρακλή ,τσαντίστικε κιόλας απο τις αποδοκιμασίες του κόσμου και την αργοπορημένη κριτική των μμε.
Μαλεζάνι καλύτερα να σαι οπαδός ,γιατί για προπονητής δεν έκανες..


Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/10/10 10:52 π.μ.

    afou to les esy den kanei gia proponhths kai den pa na lene oi canavaro,veron crespo kai alloi.oso gia to pws exase to prwta8lhma den nomizw na mhn xereis alla ayto einai megalh koyventa.ka sthn perifhmh synedeyxh eixe pei alh8eies pou etsouxan kapoia vazelakia san esas gi ayto den ton goustarete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/10 12:20 μ.μ.

    Αγαπητε νοσταλγε της παρακμης και της ανυποληψιας,ο συγκεκριμενος Αλε της Ιταλιας,ειχε το θρασος να βρισει τους "οσιομαρτυρες" οπαδους,επειδη δεν αντεχαν αλλο τον διασυρμο της ομαδας απο ενα συρφετο αχρηστοανικανων τομαριων..Τα "βαζελακια" ομως τουλουμποφρονα ζουν για τον Παναθηναικο,ενω αυτος και οι ομοιοι του ζουσαν/ατε ΑΠΟ τον Παναθηναικο,οποτε καταλαβαινεις τη διαφορα..
    ΟΑΕΔ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. No1 Aνώνυμε προφανώς οι Κανναβάρο ,Βερόν και Κρέσπο θα γουστάραν τις ντόπες που τους πότιζε τότε στην Πάρμα και είχε προκληθεί σάλος.

    Για πες μας ...πως έχασε το πρωτάθλημα απο έναν γαύρο πεθαμένο;

    Α και για πες μας και για τους παικταράδες που έφερε το καλοκαίρι και την ομαδάρα που δημιούργησε.

    Βαζελάκι -13-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/10 7:20 μ.μ.

    rwthste ton basina pws xa8hke to prwta8lhma...oso gia tous osiomartyres opadous pou zoun gia ton pana8hnaiko kai oxi apo ton pana8hnaiko na ta lete allou ayta re vazelakia oxi se kapoious pou exoun faei ta neiata tous- kai oxi mono- mesa stous syndesmous.....o OAED pou kolaei?eisastan ekei kai twra kavatzw8hkate?karfwneste mona sas re vazelakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή δεν έχουμε τα κονέ για πες μας εσύ ρε μάγκα πως χάθηκε αυτό το γαμημένο πρωτάθλημα..

    Τον Μπασινά θα τον ρωτάγαμε ,αν την επομένη ο Μαλεζάνι κατέβαζε καμιά σοβαρή ομάδα και όχι την πολυδιαφημισμένη νεανική ομάδα με μο 23 ετών που είχε χάσει πρωτάθλημα απο τον αύγουστο ,κύπελλο απο τον εργοτέλη και βγήκε τελευταία στους ομίλους.

    Τις εξυπνάδες εκεί που δεν ξέρουν ,για αυτό άσε την Παναθηναϊκοφροσύνη για άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α και μην ξεχάσεις στην απάντηση σου να παίξεις την κασέτα ότι τα αρπάζουμε κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/10/10 4:56 μ.μ.

    Ποσα χρονια ζωης μετραει η ΠΑΛΕΦΙΠ;Γιατι οι "Γνησιοι" και οι Κροκιδηδες δεν ειναι τοσο παλιοι για να "φας τα νιατα σου" εκει μεσα...
    Τελειωσατε βδελες!Σας τελειωσαμε εμεις και δεν θα ξαναπιειτε το αιμα του Συλλογου ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου