ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ...



Το ένα «ερυθρόλευκο» σκάνδαλο μετά το άλλο.  Οι πέμπτοι ανέβαλλαν το παιχνίδι με την Ηλιούπολη και θα παίξουν την επόμενη εβδομάδα αντί για αύριο που ορίζει ο ΚΑΠ!

Το ελληνικό  ποδόσφαιρο γυρνά ξανά πολλά χρόνια πίσω. Όταν βασίλευε η ...
παράγκα του «περίεργου», του «θείου» και η φράση «το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζουν». Πήγαν σήμερα οι πέμπτοι της περυσινής βαθμολογίας να παίξουν για το Κύπελλο στο «Μαυροθαλασσίτης» με την Ηλιούπολη.
«Βαρύς» ο αγωνιστικός χώρος. Άλλο που δεν ήθελαν. Παρά την είσοδο του διαιτητή και τις εικόνες με την μπάλα να σκάει κανονικά σε αρκετά σημεία του γηπέδου, ο ρέφερι Θάνος αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι… λόγω βροχής! Και μάλιστα χωρίς να περιμένει την μία ώρα που αναφέρει ο κανονισμός για να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.
Σύμφωνα, όμως, με τον ΚΑΠ αναμέτρηση που αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο. Και όμως. Ο Θάνος αποφάσισε το ματς να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη.  Προφανώς τον έπεισε η... μετεορωλογική άποψη του Τάσου Μητρόπουλου που εκτός από γενικός αρχηγός στο λιμάνι είναι και εκπρόσωπος της... ΕΜΥ! «Δεν παίζουμε έτσι ποτέ. Ο καιρός δεν φτιάχνει σε μία ώρα» του είπε ο Μητρόπουλος!
Όλα αυτά για να έρθει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στο ΟΑΚΑ… ξεκούραστος και ωραίος. Μιλάμε για μέγα σκάνδαλο, ειδικά από την στιγμή που έχουν γίνει κανονικά παιχνίδια σε… πισίνες κατά το παρελθόν! Όπως έγινε και το ματς κανονικά στα Τρίκαλα!
Αν αυτό είναι «50-50» τότε να το χαίρεστε...
Απο leoforos.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου