ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΩΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ!


Θα γράψω εν βρασμώ ψυχής και δεν θα ...μεταθέσω τις απόψεις μου για κάποια άλλη μέρα. Ήμουν απο αυτούς που πιστεύανε πως απομάκρυνση του Νιόπλια δεν θα ωφελούσε την ομάδα στην παρούσα φάση και μόνο προβλήματα θα της δημιουργούσε. Ε μετά και το σημερινό ,δεν πιστεύω πως έχει μείνει κάτι άλλο στο να πιστεύω πως η παραμονή του θα βοηθήσει την ομάδα.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ.

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα πάλι την ...
σημερινή εμφάνιση. Ερχόμαστε απο 2 καλές παρουσίες στα ματς με παοκ και ρουμπίν και σήμερα είχαμε αυτήν την τραγική κατάσταση. Ντέρμπι παίζαμε και η ομάδα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν το αντιμετώπισε ως ντέρμπι .Ένα γαμημένο σύστημα είχαμε σήμερα και δεν το είδα; Ένα γαμημένο κέντρο είχαμε;; Πως δηλαδή θα περνούσε το παιχνίδι στον Σισέ; Δια μαγείας;; Φάγαμε το γκολ στο 4 ύστερα απο την ασίστ του Σαριέγκι στον Τζιμπούρ .Ωραία και μετά; Σε 86 γαμημένα λεπτά δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε και να παίξουμε λίγο μπάλα; Παίρνετε παίκτες και προπονητής ΤΟΣΑ φράγκα για φέρεστε με επαγγελματισμό σε τέτοιες καταστάσεις και να παίρνετε αποτελέσματα. Και εσείς απλά αφήνατε την αεκ να φαίνεται μεγαθήριο. Αντί να πιέσουμε ,να κατεβάσουμε ορθόδοξα την μπάλα ,κοιτούσαμε και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα για 1 λεπτό!

Διστακτικά λέγαμε απο πέρυσι πως ο Νιόπλιας δεν έχει προσθέσει κάποιο δικό του στοιχείο στην ομάδα. Το μόνο μεγάλο ματς στην Ελλάδα που χει πάρει είναι ο περυσινός τελικός με τον άρη και μέχρι εκεί. Μπορεί οι παίκτες να τον γουστάρουν ,η διοίκηση επίσης ,μπορεί να είναι άγιος άνθρωπος και να μας είναι συμπαθής ,μπορεί να ξέρει να μιλάει για μπάλα ,αλλά όσο είναι στον πάγκο της ομάδας ΔΕΝ έχει παρουσιάσει έργο!

Απο την αρχή της χρονιάς δεν έχει τύχει σε κανένα ματς να έχει την ομάδα κομπλέ και αυτό είναι στα ελαφρυντικά του ,ΑΛΛΑ πως να έχει υπόσταση αυτή η δικαιολογία όταν παρουσιάζεται το σημερινό συνοθύλευμα και δεν μπορούμε να νικήσουμε την αεκ του δέλλα;; Ντέρμπι τίτλου παίζαμε γαμώ την πουτάνα μου και κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση. Ε δε γίνεται όλες τις ομάδες να τις μεταμορφώνουμε σε Μπαρτσελόνες και να φαινόμαστε λίγοι απέναντι τους. Τόσους παικταράδες έχουμε και δεν μπορούμε να αποδώσουμε ένα υποφερτό ποδόσφαιρο και να πάρουμε έστω μια γαμημένη νίκη με μισό μηδέν. Στην τελική κάποιος φταίει ..

Τελειώνει ο Οκτώβρης και είμαστε με 1 βαθμό στο champions league και 4 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο στο πρωτάθλημα και στην ομάδα δεν φαίνεται να έχουν πάρει πρέφα την σοβαρότητα της κατάστασης.

Πουλήθηκαν οι Ρουκάβινα ,Κλέιτον που είναι δημιουργικοί παίκτες γιατί είχες δηλώσει Νιόπλια πως δεν μπορείς να κάνεις προπονήσεις με τόσους παίκτες και στα τελευταία 3 ματς ,οι λύσεις στον πάγκο είναι μηδαμινές. Ξεκινήσαμε την σαιζόν με 2 επιθετικούς και ο ένας ακόμη δεν μπορεί να παίξει. Αν τραυματιστεί ο Σισέ με ποιον θα κατεβαίνουμε μπροστά; Με τον Κατσουράνη;;

Στην προετοιμασία που πήγατε και κάνατε ,δουλέψατε κανένα σύστημα ,κανέναν αυτοματισμό; Οι παίκτες γυμναζόντουσαν καθόλου ή μας δουλεύατε όλους;; Κάνουν Οκτώβρη μήνα ,ένα σπριντάρισμα και νομίζεις πως θα μείνουν στον τόπο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ,ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΓΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ,ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ,Η ΔΙΑΤΑΞΗ ,ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ,ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ! 

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ,ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΝ!

Τον εκτιμάω σαν άνθρωπο ,αγαπάει τον Σύλλογο ,αλλά ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να πάρει το πρωτάθλημα και όσο αποδεχόμαστε τις δικαιολογίες συμβιβαζόμαστε με την απώλεια της κούπας!

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.




ΥΣ: ΔΕΝ πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί το έγκλημα του 2005...


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. +13
    Το αναδημοσιευω αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/10 3:16 π.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/10 3:22 π.μ.

    ti to figes re megale??
    i leksi se pirakse !?
    makari na ipirxe kaliteri leksi gia tin ikona mas alla den iparxei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://pao-cafe.blogspot.com/2010/10/h-by-freddo-cappuccino.html
    EΔΩ Η ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου