ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ

Την εβδομάδα που έγιναν κάποια επεισόδια στην Καβάλα, οι γαύροι έκαναν καινούργιες τις Σέρρες, αλλά τα επεισόδια αυτά χαρακτηρίστηκαν μεμονωμένα σε αντίθεση με αυτά στην Καβάλα. Τουλάχιστον όμως η απόφαση του Μπιτσαξή, ΓΓΑ, για απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών, επιβλήθηκε και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό, ή έτσι νομίζαμε στην αρχή!

Ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε την απόφαση αυτή του ΓΓΑ,
 και για αυτό μια καθιερωμένη εκδρομή στην κρήτη πολλών οπαδών, αναβλήθηκε, και στο γήπεδο πήγαν μόνο Παναθηναϊκοί απο την κρήτη, ΟΧΙ οργανωμένα.

Απο την άλλοι όμως οι γαύροι δεν μασάνε. Δεν σέβοντε τίποτα. Με το έτσι θέλω θα ανέβουν οργανωμένα στην Ξάνθη! Τα τρία όχι που ακούστηκαν στην αρχή απο αστυνομία, ΓΓΑ, και ΠΑΕ Ξάνθη έγιναν εφθής αμέσως ναι, και η Ξάνθη είναι έτοιμη να παραχωρήσει τα εισιτήρια.. Επίσης αυτοί οι τρείς πετάνε ο ένας την ευθύνη στον άλλον, οπότε αν γίνουν και μπάχαλα στην Ξάνθη να δείτε πως ατιμώρητοι θα φύγουν οι γαύροι.

Πως έγινε το όχι, ναι άραγε? Πως αλλιώς.. Επιστολή του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της Σουπερ Κλίκας ο οποίος σε αντίθεση με τον Πατέρα, διαφωνεί με την απαγόρευση μετακίνησης των καλόπαιδων του Πειραιά. Με το έτσι θέλω λοιπόν, και δεν τους λέει κανείς τίποτα..

'Οτι έγινε έγινε. Εμείς χωρίς κόσμο, αυτοί ναι.. Τελευταία φορά! Δεν γίνεται να την πληρώνουμε πάντα εμείς την νύφη και οι άλλοι να αψηφούν νόμους και κανόνες..

Και κάτι τελευταίο.. Επειδή Κύριε Μπιτσαξή ενδιαφέρεστε υποτίθεται για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο είναι ίσως το πιο δημοφιλές άθλημα στην ελλάδα, καταλάβετε ότι αν ρίχνετε τέτοιες ποινές εν μέσω οικονομικής κρίσης σιγά σιγά και αυτό το άθλημα θα καταστραφεί, όπως και το Μπάσκετ και το Βόλλευ..

Υ.Γ- Δεν λέω ότι εμείς είμαστε τα καλά παιδιά όπου και αν πάμε, αλλά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της βίας, πρέπει να υπάρχει ίδια μεταχείριση σε όλες της ΠΑΕ, αλλιώς χάνεις εξ αρχής το δίκιο σου, και η αντιμετώπιση θα είναι ανάλογη.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/10/10 4:50 μ.μ.

    Η Κρήτη είναι εντός έδρας αυτό μας λες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρήτη είναι πράσινη, αλλά μου βάζεις λόγια.. Λέω ότι δεν έγινε η εκδρομή των προηγούμενων ετών αλλά παρακολούθησαν τον αγώνα Παναθηναϊκοί που ζουν στην κρητη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/10 7:32 μ.μ.

    αμα στην ξανθη πανε γαυροι απο εκει τι αλλαζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι έτσι υποτίθεται πάνε μεμονομένα, και δεν αναιρείς την απαγόρευση μετακινήσεων.. Μια τρύπα στο νερό όλη η υπόθεση γενικά, αλλά μιλάω περι ισονομίας στις αποφάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/10 11:32 μ.μ.

    το θεμα ειναι να πηγαινουμε και να μην κινδυνευουμε εμεις....οι αλλοι καλε μου φιλε δεν αλλαζουν.Οποτε οι νομοι ειναι αχρηστοι σε αυτο το πραγμα.το θεμα ειναι το δασος και οχι το δεντρο!!Καποτε πηγαινα στο γηπεδο να δω ολυμπιακος -παναθηναικος με τον καλυτερο μου φιλο που ηταν βαζελος...ακομα μετα απο 26 χρονια ειμαστε φιλοι αλλα γηπεδο μαζι δεν παμε γιατι καποια καλοπαιδα το αποφασισαν.θες κοκκινα ενταξει κοκκινα αλλα το εκαναν.Αυτη η ιστορια πρεπει να τελειωνει.Δηλαδη εγω και συ τι εχουμε να μοιρασουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι ,ούτε ο ένας θέλει να δει ανοιγμένο το κεφάλι του άλλου.

    Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε οπαδούς και των 2 ομάδων στο γήπεδο ,αλλά έτσι όπως το λες είναι ανέφικτο και αν θες την προσωπική μου γνώμη δεν το γουστάρω κιόλας.

    Πως να το κάνουμε ρε φίλε; Δε γίνεται να δω μαζί με γαύρο ματς... καλώς ή κακώς πουθενά στον κόσμο δε γίνεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/10/10 11:44 π.μ.

    Δεν το βλεπαμε μαζι αλλα πηγαιναμε μαζι αυτο ελπιζω να το αντεχες...τοτε, γιατι τωρα ουτε απο τον ιδιο δρομο δεν πανε...εγω προσωπικα το θεωρω γελοιο!!Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη θεση το ποδοσφαιρο μου αρεσει σαν θεαμα και φυσικα υποστηριζω μια ομαδα οπως ολοι.Αλλα εμενα στο τρυπακι δεν θα με βαλουν αυτοι.ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου