ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ & ΘΡΑΣΟΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη της Αθήνας, Ανοιχτή Πόλη για την απόφαση της ΓΗΠΕΛ να καταγγείλει την την σύμβαση της με τον δήμο Αθηναίων. Υποκρισία και θράσος όμως είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της ανακοίνωσης.

Μέσα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για δικαίωση της μάχης της παράταξης,
 αυτής που με μεγάλη επιτυχία έχει εμποδίσει την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού σε μια βρομερή περιοχή όπως είναι ο Ελαιώνας αυτήν την στιγμή, που κόσμος πεθαίνει απο την βρώμα και δεν φέρνει ούτε λίγο σε υδροβιώτοπο.

Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο όμως, σε μια ανακοίνωση που υπογράφει μια παράταξη κατοίκων απο όλο το λεκανοπέδιο (130 άτομα όλα και όλα), υποστηρικτών του Σύριζα, που αδιαφορούν στην ουσία για το καλό του δήμου και της περιοχής, αλλά βρήκαν ευκαιρία για να ακουστούν και να ασκήσουν πίεση δείχνοντας και καλά ένα ανθρώπινο πρόσωπο προς τρίτους.

Όσον αφορά το θράσος τους, αρκεί κανείς να διαβάσει τις τέσσερις τελευταίες προτάσεις της ανακοίνωσης τους που παραθέτω απο κάτω:

Η Ανοιχτή Πόλη θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα με στόχους:
· να ξεκινήσουν τώρα οι διαδικασίες για το Πάρκο στον Ελαιώνα με πλήρη εφαρμογή του προεδρικού διατάγματος του 1995
· να προωθηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη μεταφορά του γηπέδου του ΠΑΟ από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
· Να ανασάνει η περιοχή των Αμπελοκήπων με ένα ενιαίο πάρκο πρασίνου από το Λυκαβηττό και τα Κουντουριώτικα μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τα Προσφυγικά.


Κάτσε γιατί θα μας τρελάνετε εντελώς! Διαφωνείτε για την στέγαση του ΠΑΟ στον βοτάνικο, θέλετε να μας διώξετε και απο την Λεωφόρο (ποιοί είστε ρε 130 γελίοι?? μέχρι και οι παίχτες που στεγάζονται και αθλούνται στην Λεωφόρο είναι περισσότεροι απο εσάς) και να γίνει ένα πάρκο απο τον Λυκαβηττό μέχρι ΚΑΙ τα προσφυγικά. Τα προσφυγικά που άμα ήταν να κατεδαφιστούν θα μπορούσαμε να χτίσουμε ένα παλάτι. 'Ενα ολόκληρο αθλητικό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας. 

Δηλαδή στην τελική, τα τσιράκια αυτά, που αντιπροσωπεύουν την αριστερά ζούνε με το μοτο, τα δικά σου δικά μου (Λεωφόρος), και τα δικά μου δικά μου (έκταση δήμου αθηναίων)!  Μόνο εγώ το βρίσκω αντιφατικό αυτό?

Υ.Γ.1- Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά σε έναν μήνα έρχονται εκλογές, οπότε όλοι θα έχουν να πουν την παπαριά τους για το γηπεδικό για να πάρουν κόσμο με το μέρος τους.. Εδώ είμαστε και θα τα κρίνουμε!

Υ.Γ.2- Σε καμία περίπτωση το δημοσίευμα αυτό δεν είναι πολιτικό, αλλά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Λίγοι ασελγούν εις βάρος του συλλόγου και περνάει στο ντούκου.


Σχόλια