ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΕ



Προ ημερών με δηλώσεις του ο Βασιλακόπουλος προσπάθησε να πείσει τους πάντες πως το ελληνικό μπάσκετ δεν πεθαίνει, απλά περνάει μια δύσκολη φάση.. Η σημερινή συνέντευξη του Γιαννακόπουλου αντικρούει εντελώς τα λεγόμενα του...
Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις των δύο ανδρών.


"Το μπάσκετ δεν είναι σε κώμα, όπως έσπευσαν κάποιοι να γενικεύσουν μια δύσκολη κατάσταση, με προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε. Η ευκαιρία για τα ισοπεδωτικά συμπεράσματα, δόθηκε από ανθρώπους του μπάσκετ που χωρίς δεύτερες σκέψεις, βάζουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους. "

Τάδε έφη ο Βασιλακόπουλος τις προάλλες.

Η επιβεβαίωση του? Σήμερα αναφέρει σε συνέντευξη του ο Παύλος Γιαννακόπουλος:

-Για την εμπορική απαξίωση του μπάσκετ φταίνε τα υπέρογκα ποσά που ζητούν οι παίκτες και τα μηδενικά έσοδα. Κάποτε παίρναμε λεφτά από την τηλεόραση.
-Αν δεν βρούμε τη χρυσή τομή, θα διαλυθούμε. Πρέπει όλοι να συμβάλουμε πριν να είναι πολύ αργά.
-Οι ομάδες πρέπει να σταματήσουν να διαμαρτύρονται πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι δυνατόν οι παράγοντες να φωνάζουν με το παραμικρό. ¨Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή. Όποιος μπορεί ας κερδίζει στο γήπεδο.

Η κατάσταση όπως καταλαβαίνουμε είναι πολύ άσχημη και ίσως μη αναστρέψιμη. Έσοδα δεν υπάρχουν όπως αναφέρει ο Παύλος καθώς η κεντρική διαχείριση σκοτώνει τις περισσότερες ομάδες και τα λεφτά της Ευρωλίγκας για εμάς και τον γαύρο είναι ελάχιστα μπροστά στα ποσά που ξοδεύουμε κάθε χρόνο. Είναι γνωστό εξάλλου οτι κάθε χρόνο τα τελευταία αρκετά χρόνια η ΚΑΕ έχει ζημιά και όχι κέρδος! Για αυτόν τον λόγο πιθανότατα δεν έγιναν και μεταγραφικά μπαμ την φετινή χρονιά.

 Απο την πλευρά μας, καθήκον μας είναι να στηρίξουμε αυτήν την ομάδα. Τα διαρκείας είναι πανφτηνά οπότε καλό θα ήταν μέσα στην βδομάδα αυτή να τα προμηθευτούμε όλοι, να δείξουμε πως και όλα σκατά να πηγαίνουν 10.000 άτομα θα είναι εκεί! Με 130 ευρώ εξασφαλίζεις σχεδόν 30 αγώνες..

Θα σταθώ επίσης στην σπόντα του στους απέναντι. Πολύ σωστή η στάση του Παύλου, γιατί το έχουν ξεφτιλίσει, όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια με τον νέο και  αναγεννημένο, και καλά Ολυμπιακό που θα παλέψει ενάντια σε όλους και σε όλα.. Αν είστε μάγκες, παλέψτε μέσα στο γήπεδο, όχι κλάψα πριν και μετά.

Σχόλια