ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ..

Μετά την χθεσινή ανατροπή επι του γαύρου εμφανίζεται μια μεγάλη ευκαιρία. Το ηθικό των παιχτών είναι ψηλά, είδανε πως κερδίζονται οι αγώνες αν υπάρχει θέληση και κερδίσαμε χρόνο χωρίς σπουδαίες βαθμολογικές απώλειες (εκτός της ανάστασης της Αεκ) για να επιστρέψουν παίχτες όπως ο Λέτο και ο Νίνης.

Ξεκινάμε την αντεπίθεση την τρίτη.
 Η ρούμπιν δεν είναι καμία ομάδα φόβητρο πόσο μάλλον η έδρα της. Πάμε για το διπλό και με το καλό θα μιλάμε για μία τελείως διαφορετική κατάσταση στην ομάδα καθώς μια θέση στην Ευρώπη θα είναι πολύ πιθανή. Έτσι και αλλιώς το έχουμε ξανακάνει.

Επίσης όλοι είδαν εχθές ότι οι γκαλάκτικος είναι μια φαρσοκομωδία καιυ είναι πρώτοι μόνο και μόνο επειδή εχτές ήταν μόλις το δεύτερο σοβαρό της παιχνίδι, με το πρώτο να είναι ευγενική χορηγία του πρώην (και ισως νυν) τερματοφύλακα τους.

Πάμε μέχρι τα χριστούγεννα χωρίς απώλειες και θα μας βλέπουν όπως πέρσι απο κάτω. Εχτές φάνηκε ότι πολλοί απο εσάς μπορούν.. Περιμένουμε ακόμα περισσότερα για αυτό να είστε σίγουροι, αλλά κρατάμε αυτήν την μεγάλη νίκη, ξεχνάμε τους άχρηστους και παμε αέρα για το δεύτερο σερί νταμπλ.

'Αντε να γεμίσει το ρόστερ να δούμε τον νιόπλια να παίζει νε ευχάριστους πονοκεφάλους σε κάθε αγώνα.. Τώρα είναι η ευκαιρία να τους ξεκάνουμε..

Και μην ξεχνάτε.. Djibril ε??? ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/10/10 8:15 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ...ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρα στο κουράγιο σου που μπαίνεις εδω μέσα σήμερα.. Είμαστε δεύτεροι για λίγες μέρες ακόμα.. Μην ανησυχείς θα γυρίσεις 5ος επίσης σύντομα.. Περαστικά σου μουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/10 8:42 μ.μ.

    ΠΑΡ ΟΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΛΕ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΑ Ή ΠΑΟ Ή ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΧΛΩΡΟΦΥΛΗΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΥΡΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο πολύ πόνεσε;;
    Μπραααααβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/10/10 8:47 μ.μ.

    mpravo sou file kala tou ta pes.alloi einai mouloi kai to kryvoune,alloi einai omofylofulloi kai to kryvoune alloi einai apatewnes kai to kryvoune se sena axizoun sygxarhthria,timh sou kai kamari sou sthn telikh pou eisai moulos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/10 8:47 μ.μ.

    OTAN ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΝΤΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι αυτό είναι αλήθεια...
    Σερβίραμε ΔΙΠΛΟ ΓΑΛΛΙΚΟ χθες και ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/10/10 8:52 μ.μ.

    ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΡΒΙΡΑΤΕ ΔΙΠΛΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακριβώς...πρέπει να προσέχεις τους πελάτες σου και να τους δίνεις ό,τι καλύτερο διαθέτεις...
    ΔΙΠΛΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ και σταμάτα να προσπαθείς να μου την βγείς γιατί χάνεις το νόημα...
    Τράβα διάβασε Νικολακόπουλο και ξαναέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/10/10 8:58 μ.μ.

    ΠΑΛΙ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΑΝΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου