ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ...ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!

Το μπάσκετ δεν είναι σε κώμα, όπως έσπευσαν κάποιοι να γενικεύσουν μια δύσκολη κατάσταση, με προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε. Η ευκαιρία για τα ισοπεδωτικά συμπεράσματα, δόθηκε από ανθρώπους του μπάσκετ που χωρίς δεύτερες σκέψεις, βάζουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους

Tάδε έφη ...
Γιώργος Βασιλακόπουλος


Ό,τι πεις Βασιλακόπουλε! Προφανώς όλοι αυτοί που υποτίθεται είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος και έκραξαν χθες τα πάντα σχετικά με την λίγκα ,έχουν άδικο και είναι στημένοι.

Προφανώς ο Ζοτς που μίλησε για κανονισμούς και μέτρα που ούτε φέτος έχουν πάρει διαιτητές και εσακε ,είναι κανάς τυχαίος που δεν ξέρει απο την πραγματικότητα του μπάσκετ.

Προφανώς ,οι υπόλοιποι σύλλογοι (πλην εμάς και γαύρου) που μιλήσαν για τεράστια οικονομικά προβλήματα ,ήταν στημένοι μπας και βγάλουν κανά φράγκο παραπάνω.

Προφανώς ,αυτοί που συμφώνησαν (δηλαδή όλοι!) για υποβάθμιση του αθλήματος ,είναι εχθροί του μπάσκετ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Οι μόνες καινοτομίες που κάνανε στον εσακε φέτος ήταν να βάλουνε τα ματς πρωταθλήματος 12 το μεσημέρι (μπας και μοιάσουμε στο ισπανικό πρωτάθλημα ,τρομάρα τους..) και να μην έχουν αποφασίσει ακόμη ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα!!

Ελληνικά ταλέντα υπάρχουν ,αλλά θα χαθούν σίγουρα έτσι μπουρδέλο που είναι το όλο σύστημα.
Βρείτε οικονομικούς πόρους για την λίγκα ,προωθήστε το άθλημα ,τονώστε τα budget των μικρομεσαίων ομάδων να κάνουν ανταγωνιστικά σχήματα και θα δείτε ως ...δια μαγείας πως θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα!

Σχόλια