ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ


Η παραχώρηση του Σερμαντίνι ως δανεικός στην Ολύμπια Λουμπλιάνα στην οποία θα έχει την ευκαιρία να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής έχει ως αποτέλεσμα τις φήμες να οργιάζουν για την απόκτηση ξένου στην θέση 1-2.


Άλλοι αναφέρουν πως η παραχώρηση ανοίγει τον δρόμο στην απόκτηση παίκτη που θα ταράξει τα νερά, ενώ άλλοι πως θα έρθει ένας παίχτης που απλά θα δώσει λύσεις και ανάσες στον Διαμαντίδη και τον Καλάθη που θα έχουν τον κύριο οργανωτικό ρόλο στην ομάδα φέτος.

Ένα απο τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ο σέρβος Μίλος Βούγιανιτς γνωστός σε όλους απο την θητεία του στον Παναθηναϊκό πριν λίγα χρόνια. Εκείνη την χρονιά ο Βούγιανιτς πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής καθώς ο ανταγωνισμός στις θέσεις 1-2 ήταν τεράστιος, ενώ ο ίδιος δεν είχε ξεπεράσει πλήρως έναν σοβαρό τραυματισμό που τον είχε απασχολήσει λίγους μήνες νωρίτερα.

Η ΚΑΕ διαψεύδει οποιοδήποτε ενδιαφέρον της ομάδας για απόκτηση νέου παίχτη αλλά ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, καθώς όλες οι κινήσεις στο τμήμα αυτό γίνονται αστραπιαία και χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας στραμένα πάνω τους.

Τέλος θεωρώ οτι μεγάλη μεταγραφή είναι δύσκολο να γίνει καθώς ελεύθεροι παίχτες δεν κυκλοφορούν στην αγορά αυτήν την στιγμή. Ο Σάρας αν και παραμένει ελεύθερος πιστεύω οτι θα τα είχε βρει με τη διοίκηση αν υπήρχε θέμα παραμονής, οπότε λύση σαν αυτή του Βούγιανιτς, αν κριθεί οτι μπορεί να ανταπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, θα ήταν ιδανική.!

Σχόλια