ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ,ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ...

Όλοι λένε ότι θα είναι δύσκολη σεζόν. Όλοι θυμούνται πώς τελείωσε πέρυσι η σεζόν. Ζήτησα χθες από τους διαιτητές για το τι θα γίνει σε περίπτωση που επαναληφθούν τα περσινά. Δεν είδα να αλλάζει κάτι. Δεν θέλω να ρισκάρω τη ζωή μου. Είναι πολύ σοβαρό. Θα κάνετε κάτι όταν θα είναι πολύ αργά. Θα προσευχόμαστε στον Θεό να μην γίνει κάτι. Δεν κάνατε κάτι για να προστατεύσετε τους παίκτες, τους προπονητές, κανέναν. Αν θέλετε να είστε σοβαρή λίγκα, πρέπει να αλλάξετε τους κανονισμούς. Ένα μπουκάλι και ένα κέρμα είναι αρκετό. 


Tάδε έφη ...

Ζέλικο Ομπράντοβιτς



Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 και η κατάσταση απο τα λεγόμενα παικτών και προπονητών ,μόνο αισιόδοξη δεν ήταν. Άλλοι μιλούσαν για την βία ,άλλοι για τα οικονομικά προβλήματα ,άλλοι για την λίγκα ,την οποία κανείς δεν την σέβεται .Αλλά το πιο σημαντικό το είπε ο Ομπράντοβιτς και είχε να κάνει με το θέμα της βίας και των επεισοδίων που αντί να μειώνονται και να απομονώνονται ,διογκώνονται χρόνο με τον χρόνο.





Και εφόσον η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει αυτό το θέμα ,η αστυνομία έχει δείξει άπειρες φορές πως δεν μπορεί και ο εσακε είναι πέρα βρέχει ,έφτασε ο καιρός να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους παίκτες και προπονητές. Και να γίνει αυτό που λέει ο Ζοτς! Αλλά να τηρηθεί απο όλους ,με την πρώτο αντικείμενο που θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο.


Τα γήπεδα ποτέ δεν ήταν εκκλησίες και ούτε πρόκειται να γίνουν .Και αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι όσοι εμπλέκονται με τον αθλητισμό. Αλλά το να φεύγουν μαχαίρια ,φωτοβολίδες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κατά παικτών και προπονητών είναι τραγικό. Η κατάσταση στην χώρα μας έχει ξεφύγει και περίτρανο παράδειγμα ο 4οσ τελικός του σεφ ,που δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια επεισόδια ξανά σε κλειστό μπάσκετ.


Για αυτό ας κάνουν πράξη αυτό που λέει ο Ζοτς και με την πρώτη αφορμή να αποχωρούν οι ομάδες. Φωτοβολίδα στο οακα; Αποχωρεί ο Παναθηναϊκός και ας τιμωρηθεί ,το ίδιο και παντού. Κότσια χρειάζεται...



ΥΣ: Ο Εσακε επειδή απότι φαίνεται χρόνο δεν έχει να ασχοληθεί με αυτά τα θέματα ,ας αποφασίσει αρχικά ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα και ας βάλει όλες τις αγωνιστικές να παίζονται 8 το πρωί. Έτσι θα καινοτομίσουμε κιόλας πιο πολύ απο τα είδωλα τους ,τους Ισπανούς...


ΥΣ: Όπως φαίνεται για τέλη Οκτώβρη πάει το πρωτάθλημα ...
















Σχόλια