ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ - ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΟΠΗ

Με το που τελείωσε ο αγώνας, είχαμε τις εξελίξεις με το θέμα παραίτησης στην αρχή και παραμονής στην συνέχεια του Νιόπλια που δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το παιχνίδι και την νίκη της ομάδας.
...
Ο Παναθηναϊκός πέρασε απο την Κρήτη νικηφόρα και έφερε εις πέρας μια αρκετά δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με σχετική ευκολία. Το ματς ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να δημιουργεί φάσεις με τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο αλλά να στέκεται άτυχος. Απο την στιγμή όμως που άνοιξε το σκορ ο Σπυρόπουλος λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών και με δύο γκολ του όπως πάντα παθιασμένου Σισέ και ένα του Κατσουράνη, ο οποίος ήταν η έκπληψη καθώς ήταν ιδιαίτερα βελτιωμένος φτάσαμε σε μια νίκη που αξίζαμε.

Τα θετικά της νίκης τα γράψαμε και το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός φτάνει στην διακοπή με μικρές απώλειες, και είναι έτοιμος για τα ντέρμπι με Παοκ, Αεκ, Ολυμπιακό με την ψυχολογία σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με πριν.

Όσον αφορά το θέμα του προπόνητη, απο την μια σίγουρα η κριτική που ασκήθηκε δεν είναι τίποτα μπροστά στην λάσπη που έφαγε ο Τεν Κάτε οπότε η αντίδραση του είναι παρατραβηγμένη, απο την άλλη βέβαια το τεχνικό επιτελείο βγαίνει απο αυτήν την ιστορία πιο δυνατό και ενωμένο με την πλήρη στήριξη του προέδρου και των μετόχων και αρκετών φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμια και δήλωσαν την στηριξη τους έμπρακτα στον προπονητή.

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στην διακοπή. Ευκαιρία να επιστρέψουν οι τραυματίες, να γίνει δουλειά στην φυσική κατάσταση των παιχτών και να δουλευτεί η ομάδα ενώψη των ντέρμπι και των αναμετρήσεων με την Ρουμπιν.΄Ο χρόνος θα δείξει εαν η παραμονή του προπονητή ήταν σωστή, αλλά θα το ξαναπούμε και θα γίνουμε κουραστικοί, θα ήταν έγκλημα να φύγει ΤΩΡΑ ο προπονητής με την πιο δύσκολη αγωνιστική περίοδο να ακολουθεί.

Υ.Γ.1 -Συγχαρητήρια στους πολλούς οπαδούς του Παναθηναϊκού που μετέτρεψαν για άλλη μια φορά το Παγκρήτιο σε Λεωφόρο.

Υ.Γ.2 - Μακάρι όλοι οι παίχτες να είχαν το πάθος του Σισέ.. Θα είμασταν για πολύ μεγάλα πράγματα.. Ταλέντο υπάρχει.. Η θέληση είναι το θέμα.

Σχόλια