ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ Ο ΤΥΠΑΡΑΣ!


Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση έπεσαν τα μάτια μας πριν απο λίγο και αφορά την κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ απο τον Γιώργο Καραγκούνη. Συγκεκριμένα ο τυπάρας -πιθανότατα- στο ματς με την Μπαρτσελόνα στο οακα θα ...
συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά κύπελλα σε συλλογικό επίπεδο ,απο τις οποίες οι 74 έχουν γίνει με τον Παναθηναϊκό και οι υπόλοιπες με την Ίντερ και την Μπενφίκα .

Έτσι ο Καραγκούνης θα γίνει ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο .Επίσης -λογικά- θα καταρρίψει και το ρεκόρ με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο ,καθώς ο μόνος που τον περνάει είναι ο Νικοπολίδης με 104.

Αξία στις συμμετοχές του Καραγκούνη ,δίνουν και τα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς που έχουν στιγματίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή ,καθώς μην ξεχνάμε πως έλαβε μέρος σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες της τελευταίας 12ετίας του Συλλόγου.

Προσωπικά higlights στην ευρωπαϊκή του διαδρομή με τον Σύλλογο τα γκολ που πέτυχε με Manchester United ,Arsenal και Villareal




Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου