ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ

Τελείωσε σήμερα ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, καθώς το φιλικό ενάντια στον Πανιώνιο ήταν το τελευταίο πριν τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γινομένης την Τετάρτη με τον Κολοσσό Ρόδου για το κύπελλο. Τώρα θέλει προσοχή.!


Εχτές η ομάδα επικράτησε εντυπωσιακά της Λεφσκι Σόφιας με 91-55 παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ κατα διαστήματα. Σήμερα ενάντια στον Πανιώνιο το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο, με την ομάδα να χάνει 67-65. Όπως είναι λογικό οι 65 πόντοι στην επίθεση είναι το πρόβλημα σε έναν αγώνα σαν αυτόν με μια χειρότερη ομάδα. Οι μόνο 65 πόντοι ήταν αποτέλεσμα πολλών λαθών, τα οποία εν μέρει είναι δικαιολογημένα καθώς ακόμα γίνονται δοκιμές.

Δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα ανησυχίας για τον αγώνα του κυπέλλου ή του πρωταθλήματος το άλλο σάββατο, αλλά σύντομα ξεκινάει η Ευρωλίγκα και αγώνες όπως αυτοί με την Βαλένθια και την ΤΣΣΚΑ θέλουν προσοχή και σοβαρότητα.

Κάθε αρχή και δύσκολη, με πολλά νέα πρόσωπα που έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα για να δέσει πλήρως η ομάδα. Αυτό απο την άλλη δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς ένα χρόνιο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η κοιλιά μεσούσης της σεζον. Αν αποφευχθεί αυτό πιστεύω οτι στοχεύουμε πολύ ψηλά και φέτος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Υ.Γ.. Πάμε για ένα πολύ παλικαρίσιο Ευρωπαϊκό σαν και αυτό του 2002 που το σηκώσαμε ενάντια σε μια άπαιχτη Κίντερ.

Σχόλια