ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..


Μετά την σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ για μείωση των κεκλεισμένων αγωνιστικών του Ολυμπιακού κατά τριών αγώνων, οι κύριοι Αγγελόπουλοι είχαν το θράσος να βγουν και να δημιουργήσουν κλίμα ενόψη νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θα σταθώ σε ορισμένα αποσπάσματα των δηλώσεων των αφών Αγγελόπουλων:
1)Ο κύριος Αγγελόπουλος, εξαπέλησε επίθεση κατά του επικεφαλή της ΚΕΔ αφήνοντας αιχμές για την κλήρωση του κυπέλλου.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ? ΗΜΑΡΤΟΝ

2)Επίσης όπως ήταν λογικό, ρίχνουν τις ευθύνες στην αστυνομία για τα επεισόδια κατα την διάρκεια του 4ου τελικού και ποίος να τους αδικήσει απο την στιγμή που η ίδια η αστυνομία τους δίνει δικαιώματα. Βέβαια και εσείς μην βγάζετε τελείως την ουρά σας απ' έξω γιατί όλοι θυμόμαστε πως προμηθεύτηκαν οι οργανωμένοι εισιτήρια πίσω απο τον πάγκο του ΠΑΟ πρόπερσι, στον οποίο πάγκο δεν είχε τοποθετηθεί καν το προστατευτικό πλεξιγκλας.

3)Όσον αφορά την προστασία που ζητάτε για την αποστολή σας απο τους Γιαννακόπουλους, ο Ζοτς πολλάκις έχει μπει ως ανθρώπινη ασπίδα μπροστά στους παίχτες και προπονητές σας οπότε μην λέτε ότι σας καπνίσει.

4)Τέλος αν και ήθελα να το παραλείψω δεν γίνεται.. Ορίστε οι δηλώσεις του Αγγελόπουλου για τον Turnover Machine:
"Έγινε μία κορυφαία μεταγραφή, ο Βασίλης Σπανούλης, που αποφάσισε να έρθει στον Ολυμπιακό για να κερδίσει τίτλους. Αυτό δεν είναι τυχαίο, δείχνει το χαρακτήρα του παίκτη."

Του έλειψαν βλέπετε οι τίτλοι και πήγε στους άτιτλους... Με συγχωρείτε, Κυπελλούχους ήθελα να γράψω.. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!

Σχόλια