ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ

Ο Παναθηναϊκός αν και δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του κέρδισε τελικά την Ιγκογκέα με 67-85 και ετοιμάζεται τώρα για τα φιλικά στην Ρόδο.
...

Η ομάδα ξεκίνησε με Διαμαντίδη, Τέπιτς, Περπέρογλου, Τσαρτσαρή και Μπατίστ στην βασική πεντάδα αλλά δυσκολεύτηκε να βρεί ρυθμό με αποτέλεσμα να είναι πίσω στο σκορ για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές και με πρωταγωνιστή για άλλον έναν αγώνα τον Σάτο και συμπαραστάτες τον Μπατιστ και τον Τέπιτς (11 πόντους), πήρε μία διαφορά στο σκορ την οποία κράτησε και μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει απο την Βοσνία για να παρευρεθεί στο φιλικό τουρνουά του Κολοσσού Ρόδου όπου τελικά αντί για τον Κολοσσό θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στον δεύτερο αγώνα του τουρνουά λόγο του ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδος.

Τέλος στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Νίκολας ο οποίος είχε μείνει στην Αθήνα για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολούσε.

Y.Γ, Σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην παραχώρηση του Σερμαντίνι ως μια καλή κίνηση και για τον ίδιο καθώς μπροστά του έχει Μάριτς, Μπατίστ, Βουγιούκα, Μπόγρη, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι τελικά ο Μπόγρης βρίσκεται στα πλάνα του Ομπράντοβιτς ως μπακ-απ για την νέα χρονιά.

Σχόλια