ΜΙΑ ΝΙΚΗ, ΜΙΑ ΗΤΤΑ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΑ


Το γράψαμε και όταν η ομάδα επέστρεφε απο την Σερβία, θα το πούμε και τώρα. Η ομάδα βρίσκεται ακόμα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς. Τα φιλικά στην Ρωσία ήταν πιό δύσκολα με Ζαλγκίρις και Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό να έχει μια ήττα και μια νίκη αντίστοιχα.
...

Τα συμπεράσματα και πάλι είναι λίγα καθώς αν και αυτήν την φορά είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσω διαδικτύου τους αγώνες ο Ομπράντοβιτς δοκίμασε πολλά διαφορετικά σχήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Με τον Μπατιστ, Καλάθη, Νίκολας να παίρνουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής οι νέοι παίχτες πήραν αρκετά λεπτά με τον Σάτο να δείχνει πως η συμβολή του φέτος θα είναι καθοριστική ενώ ο Βουγιούκας ο οποίος είχε αφήσει πολλά ερωτηματικά με την απόδοση του στο Μουντομπάσκετ με την εθνική φάνηκε να διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο Ομπράντοβιτς κοντά στο καλάθη.

Όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους Ομπράντοβιτς και Τσαρτσαρής η ομάδα θέλει ακόμα βελτίωση αλλά απο τους αγώνες αυτούς βλέπει κανείς τις αδυναμίες της ομάδας και είναι ότι καλύτερο καθώς υπάρχει ο χρόνος για να διορθωθούν.

Αν και μικρή σημασία έχει τα αποτελέσματα απο το τουρνουά στην Ρωσία, και οι στατιστικές των παιχτών του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός - Παρτίζαν 73-68 ,
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 8, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 4, Φώτσης 5(1), Σάτο 17(5), Νίκολας 2, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 1, Βουγιούκας 18, Καϊμακόγλου 5(1), Καλάθης 5(1)

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 70-76
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 10, Μάριτς 6, Περπέρογλου 13, Μπατίστ 6, Φώτσης, Σάτο 5 (1), Νίκολας 11 (2), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 4, Καλάθης 2, Σερμαντίνι 4, Καϊμακόγλου 5 (1)

Το ροτάτιον που αναφέραμε, και τα διάφορα σχήματα που χρησιμοποιεί ο Ζοτς φαίνονται και απο τα στατιστικά και τον πλουραλισμό στην επίθεση.

Σχόλια