ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!


Το τραγικό βράδυ της Τετάρτης πέρασε και δεν υπάρχει πλέον λόγος να το σκαλίζουμε ,καθώς μόνο προβλήματα θα δημιουργηθούν .Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο εκτός με τον Εργοτέλη και θέλουμε πάση θυσία του 3 βαθμούς .Ούτε καλή μπάλα ,ούτε fantasy football ,απλά την νίκη! Ήδη μετράμε 4 βαθμούς μείον και τα 3 κολλητά ντέρμπυ που έρχονται δεν μας επιτρέπουν άλλη γκέλα.

Όλοι οι μέτοχοι είναι...
σύμφωνοι στην παραμονή του Νιόπλια και υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του. Λογικό είναι όμως ,πως με ακόμη μια γκέλα την Κυριακή ,η στήριξη μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να μετατραπεί σε απόλυση. Και η αλλαγή προπονητή στην παρούσα φάση ,πιστεύω πως είναι ό,τι το χειρότερο μπορεί να μας συμβεί. Σε περίοδο που σκάνε ντέρμπυ μαζεμένα ,ένας νέος προπονητής μόνο πίστωση χρόνου δεν θα χει και μπορεί να καεί πιο εύκολα απο τον Νιόπλια.

Το χουμε ξαναπεί αρκετές φορές πως ο Νιόπλιας όσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα ,δεν έχει αφήσει το στίγμα του στον τρόπο που παίζουμε ,δεν υπάρχει κάποιο δικό του στοιχείο και έχει πάρει μόνο 4 μεγάλα ματς (Άρη στον τελικό και φέτος στην Θεσσαλονίκη και τα ματς με την Ρόμα). Απο την μέρα που διαδέχθηκε τον Τεν Κάτε ,λέγαμε πως είναι άπειρος και όλοι οι αντικειμενικοί μιλούσαν για επιβεβλημένη στήριξη στο νέο ταλέντο της ελληνικής προπονητικής. Και όλοι τώρα τον βγάλανε άχρηστο ,μπας και πουλήσουν λίγο περισσότερο.

Η ομάδα θέλει ηρεμία και επιτέλους οι παίκτες να βγάλουν τον καλό τους εαυτό στο γήπεδο ,γιατί πολλοί δεν έχουν καταλάβει μάλλον την κρισιμότητα της κατάστασης.

ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/10/10 8:19 π.μ.

    XAIRETISMOYS STON KALOPOYLO......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/10 9:45 π.μ.

    fantasy football...θα προτεινω στον Λαζοπουλο να σε παρει να του γραφεις ατακες......καλα δεν παιζεσαι με τιποτα,μα καλα πως γινεται να παραμυθιαζεσαι μονος σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου