ANAKOIΝΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ


Ουσιαστικά την οριστικοποίηση της βούλησης των Βαρδινογιάννηδων να μην κατέχουν πλέον το πλειοψηφικό πακέτο της παε ,ανακοίνωσε μέσω επιστολής ο Γ.Βαρδινογιάννης.

Σε μια επιστολή ΑΚΡΩΣ συγκινητική ,οι Βαρδινογιάννηδες εξηγούν πόσο πολύ αγαπούν τον Σύλλογο και πόσα πολλά προσφέρανε στα 30 χρόνια ιδιοκτησίας τους.

Σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρατε και σας ευχαριστούμε ακόμη περισσότερο που παραχωρείτε το πλειοψηφικό πακέτο και δεν θα λαμβάνετε πλέον εσείς τις αποφάσεις για την ομάδα. Στην ...ζυγαριά τα κακώς κείμενα ήταν πολύ περισσότερα απο τα καλώς και ιδιαίτερα μετά το 1997 που παρατήσατε την ομάδα και την αφήσατε έρμαιο του Κόκκαλη και του κάθε κόρακα. Δε γίνεται να ξεχάσουμε τα χρόνια του Τζίγγερ που είχαμε κάνει συνήθεια ακόμη και την 3η θέση ,ενώ για κούπα ούτε λόγος!

Σας ευχαριστούμε πραγματικά που στα χρόνια σας η ομάδα δεν υποβιβάστηκε στην Β Εθνική και ποτέ της δεν χρώσταγε ,αλλά ο κόσμος κούπες ήθελε και αυτές μας της προσφέρατε με το σταγονόμετρο.

Όσο για το πόσα πολλά προσφέρατε στον Σύλλογο ,σίγουρα αυτά που σας προσέφερε ο ίδιος ο Παναθηναϊκός και η δύναμη που σας έδινε ήταν πολύ μεγαλύτερη απο αυτό που φανταζόσασταν ,για αυτό και είχατε μπαστακωθεί στην παε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βαρδινογιάννηδων:...
Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,
Με την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα ακόλουθα:
Η οικογένεια μας, εδώ και τριάντα χρόνια, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Θωρακίσαμε οικονομικά τον Παναθηναϊκό, προστατεύοντας τον από τη διολίσθηση σε περιπέτειες που έχουν κατά καιρούς ταλανίσει όλους τους ελληνικούς συλλόγους. Μόνο έτσι η ομάδα μπόρεσε απερίσπαστη να ανταποκριθεί με επιτυχία στους στόχους της και να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές και επιτυχίες σε Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καθιστώντας τον σύλλογο αδιαφιλονίκητο πρεσβευτή της χώρας.  Με αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός συνέβαλλε καταλυτικά στον εκσυγχρονισμό και εξευρωπαϊσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου και έγινε ο βασικός τροφοδότης των εθνικών ομάδων.
Ένα ακόμη παράδειγμα της σύγχρονης αντίληψης για τα ποδοσφαιρικά θέματα ήταν η εφαρμογή της πολυμετοχικότητας, μιας καινοτόμας προσπάθειας σε μια ποδοσφαιρικά αμαθή σε τέτοια εγχειρήματα χώρα. Μέσω της πολυμετοχικότητας, διασφαλίσαμε ένα δυνατό, σταθερό και ανταγωνιστικό μέλλον υιοθετώντας μία νέα πρακτική για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του Παναθηναϊκού. Ανοίξαμε την πόρτα για την συμμετοχή Παναθηναϊκών με δεδομένη την αγάπη τους στο σύλλογο αλλά και την οικονομική δυνατότητα να τον στηρίξουν.
Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,
Η οικογένεια μας, έχει αποδείξει έμπρακτα, όχι στα λόγια, ότι δεν επιθυμεί να αποκομίσει κέρδος από τον Παναθηναϊκό. Μετά από 30 χρόνια προσφοράς στο σύλλογο πήραμε την απόφαση σαν οικογένεια να μην κατέχουμε πλέον το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ.
Με γνώμονα τα παραπάνω, πρόθεσή μας ήταν η συμμετοχή μας στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά το 30%.  Ωστόσο, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα καταβάλλουμε το ποσό που αντιστοιχεί στο σημερινό μας ποσοστό ήτοι 9,028 εκατομμύρια ευρώ μέσω της κατάθεσης 5,028 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και της παροχής χορηγίας ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ έναντι συμβολικού ανταλλάγματος.
Ήρθε όμως η ώρα ο Παναθηναϊκός να γυρίσει σελίδα.
Παραμένει ακλόνητη η βούληση μας να μην λειτουργούμε ως κατέχοντες το πλειοψηφικό ποσοστό. Αυτό άλλωστε εφαρμόζουμε στην πράξη με τις ενέργειες μας από την στιγμή που διατυπώσαμε την θέση μας αυτή.
Στην προσπάθεια της νέας διοίκησης στεκόμαστε δίπλα αρωγοί και συμπαραστάτες.   Ο Παναθηναϊκόςείναι πάντα στην καρδιά μας και θα είναι πάντα σύλλογος μεγάλος

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/10/10 11:30 μ.μ.

    poso xronwn eisastan to 97?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά το 99 γεννηθήκαμε ,οπότε δεν ξέρουμε για το 97 ,απλά έτσι μας λένε ,αυτά γράφουμε.

    Μας έχουν μάθει να λέμε πως οι κύριοι Βαρδινογιάννηδες είναι κακοί και πως ό,τι κάνουν είναι λάθος.

    Ενώ όσο μεγαλώνουμε ,καταλαβαίνουμε πως οι κύριοι Βαρδινογιάννηδες δεν κατακτούσανε κούπες λόγω ατυχών συνθηκών και του μεγάλου Κόκκαλη που δεν μπορούσαν να πολεμήσουν.

    Για τα χρόνια του Τζίγγερ ,που τα θυμόμαστε λίγο καλύτερα ,φταίνε οι οπαδοί που χάναμε τα πρωταθλήματα ,αφού λειτουργούσαν τροχοπέδη στις προσπάθειες του κύριου Τζίγγερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/10/10 12:15 π.μ.

    wraio to xioumoraki...kryvei alh8eies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην φανταστείς ...και μεις την πλάκα μας κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/10/10 2:34 π.μ.

    gelasame kai shmera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου