ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 6ο..

Την νίκη επι της Βαλένθια πέτυχε πριν λίγο ο Παναθηναϊκός με τελικό σκορ, 56-72 . Παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο και καλά κατα διαστήματα στο δεύτερο δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και η διαφορά των 16 πόντων αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Κορυφαίοι για την ομάδα μας, η οποία έδειξε σπουδαίο πλουραλισμό στην επίθεση,
 ήταν ο Διαμαντίδης ο οποίος έκανε τα πάντα πάνω στο παρκέ (4 κλεψίματα, 7 ασσίστ, 8 πόντους και 4 ριμπάνουντ), ο Σάτο με σημαντική βοήθεια σε άμυνα και επίθεση, ο Περπέρογλου με αρκετούς πόντους στην αρχή του αγώνα και οι συνήθεις ύποπτοι Μάικ Μπατίστ και Ντρού Νίκολας.

Ο Τσαρτσαρής συνεχίζει να παίζει πολύ ΚΑΛΟ μπάσκετ, κάνοντας εμφανίσεις ανάλογες με αυτές που έκανε το καλοκαίρι με την εθνική της οποίας ήταν ίσως ο πολυτιμότερος παίχτης και αν δεν έχει τραυματισμούς φέτος θα κάνει καταπληκτική χρονιά.

Παίχτες όπως ο καλάθης, ο τέπιτς, ο καιμακόγλου και ο Βουγιούκας αγωνίστηκαν σαφώς λιγότερο και δεν μπορούν να κριθούν.

Η ομάδα δείχνει πολύ καλά σημάδια απέναντι σε καλύτερο αντίπαλο απο αυτούς που είχε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά. Πάντος με βαρύτητα στους ψηλούς και πολύ καλή περιστροφή της μπάλας στην περιφέρεια πιστεύω ότι η ομάδα έχεις τις βάσεις ώστε να διεκδικήσει την είσοδο της στο Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης.

-Επόμενος αγώνας της ομάδας όπως φαίνεται θα είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ το σάββατο, ο οποίος με ανακοίνωση του έκανε γνωστή την πρόθεση του να σπάσει την απεργία και να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ.

-Επόμενως αγώνας Ευρωλίγκας την άλλη πέμπτη 28/10 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ για τα αποκαλυπτήρια της ομάδας..

Σχόλια