ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η Α1

Η σημερινή ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για την συνέχεια της απεργίας και η θέληση των ομάδων να σπάσουν αυτήν την απεργία έχουν κάνει την Α1, άνω κάτω.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι, και ενώ φαινόταν πως υπάρχει πρόοδος ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των παιχτών,
 ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε την απόφαση συνέχειας της απεργίας δείχνοντας αποφασισμένοι πως δεν θα κάνουν πίσω μέχρι να δικαιωθούν, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη απο το μπασκετικό κοινό για την ταλαιπωρία που δημιουργεί η απόφαση τους αυτή.

Απο την άλλη πλευρά και ενώ ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ κλπ είναι ανύμποροι να αντιδράσουν οι ΚΑΕ Πανιώνιος, Πανελλήνιος (Λαμίας πλεον), Ολυμπιακός και Καβάλα τόνισαν πως θα σπάσουν την απεργία και θα κατέβουν το Σαββατοκύριακο να αγωνιστούν. ΚΑΕ όπως αυτή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ επιθυμούν να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει επίσημα θέση.

Το ερώτημα παραμένει βέβαια για την στάση των παιχτών των ομάδων που θα κατέβουν να αγωνιστούν κόντρα στην απεργία. Θα αγωνιστούν με τους έλληνες παίχτες τους εκβιάζοντας τους ή θα παίξουν μόνο με διεθνείς και νέους σεβόμενοι την απεργία?

Όπως και να έχει η κατάσταση είναι γελία και τραγική. Κάποιος πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του γιατί δεν φταίνε σε τίποτα κόσμος και ΚΑΕ. Όπως όλα δείχνουν όμως και με 4 απο τις 14 ΚΑΕ να έχουν πάρει ήδη θέση οι υπολοιπές είναι αναγκασμένες να σπάσουν την απεργία, αλλιώς μπορεί να κινδυνεύσουν να χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά αν υποθέσουμε ότι ο ΕΣΑΚΕ θεωρήσει το σάββατο πρεμιέρα της Α1 και η αντίπαλη ομάδα κατέβει να αγωνιστεί...

Υ.Γ - Πρώτη αγωνιστική για εμάς είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο έχουμε βαρεθεί να κερδίζουμε αυτόν τον καιρό..

Σχόλια