ΠΑΛΕΨΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ


Αν και ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με 1-0 σετ η ομάδα βόλλευ του Παναθηναϊκού γνώρισε τελικά την ήττα με 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό ο οποίος με κορυφαίο τον Τζούριτς δεν δυσκολεύτηκε να γυρίσει το παιχνίδι.

Η ομάδα πάλεψε και έπαιξε με πάθος αλλά,
φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα με σημαντικό πρόβλημα στην πάσα καθώς ο Γκένς δεν μπορούσε να βρει τους παίχτες μας. Όσον αφορά τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας υπήρξαν ορισμένα θετικά δείγματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την ομάδα των προηγούμενων ετών.

Η ομάδα σίγουρα πλήρωσε τα λάθη του καλοκαιριού. Η προετοιμασία ξεκίνησε πολύ αργά και οι ξένοι ενσωματώθηκαν ακόμα αργότερα με αποτέλεσμα να είναι ανέτοιμη όπως ανέφερα ήδη. Μπορεί να χάθηκε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως φιλικός αλλά ακόμα είναι αρχή. Η ομάδα πρέπει να δέσει αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό. Πάντως προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι..

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1
Τα σετ: 18-25, 25-15, 25-21, 25-18
Παναθηναϊκός: Ψάρρας 2, Πετρέας 4, Πανταλέων 8, Λάππας 11, Καστάρ 2, Γιορντάνοφ 16/ Παπαδημητρίου (76%), Ντονάς 1, Μηνούδης 2, Κόβατς 1, Γκένς 3
Ολυμπιακός: Ζέκοφ 1, Ντεσπέιν 14, Γιαμπλόνσκι 8, Κραλ 7, Ανδρεάδης 6, Τζούριτς 29/ Κουζούνης (77%), Φιλίποφ, Φράγκος, Κοκκινάκης

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου