TI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ;;



Όπως έγινε γνωστό η επο δεν συμπεριέλαβε τον Δαλούκα στις λίστες της uefa και αυτό σημαίνει πως δεν τον υπολογίζει πλέον και με προσωπική ευθύνη του Πιλάβιου ,του κόβει την διαιτησία .Να σημειώσουμε πως ο Δαλούκας είναι μόλις 32 ετών και θεωρούταν απο τα ταλέντα για την uefa.


Εμείς ούτε θα κάτσουμε να κλάψουμε ,ούτε να υπεραμυνθούμε του Δαλούκα ,που επι ένα ημίχρονο με τον άρη μας σφύριζε κατά ώστε να διορθώσει το λάθος του πέναλντυ και έκανε τα πάντα για να μην φύγουμε με το διπλό. Και για να μην ξεχνάμε είναι ο ίδιος διαιτητής που δεν είχε δώσει πέρυσι το ολοκάθαρο χέρι του Μέλμπεργκ με την αεκ.

Απλά διαγραφή διαιτητή απο όλους τους πίνακες δεν έχει ξαναγίνει και μάλιστα σε λιγότερο απο 1 μήνα!! Και η πλάκα είναι ότι ο Κουκουλάκης που έκανε ΤΑ ΟΡΓΙΑ στο ματς αεκ-αστέρας τρίπολης ,δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Φαίνεται πως οι δηλώσεις Μαρινάκη και όλο αυτό το μπάχαλο που δημιούργησε ,έπιασε τόπο και ο Πιλάβιος δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να πάει με τα νερά του.

ΥΣ: Αντί του Δαλούκα ,στις λίστες της uefa δηλώθηκε απο την επο ο Σιδηρόπουλος που δεν πληρεί τα κριτήρια. Ναι, καλά θυμάστε ...αυτός που σφύριξε το ματς του γαύρου στις Σέρρες...

ΥΣ2: Διαγραφή δεν είχαμε ποτέ στους Τσαγκαράκη ,Μποροβήλο ,Κασναφέρη ,Παπουτσέλη ,Παπαδάκο και Νίκου που κάνανε όργια και αλλοίωνανε το ένα αποτέλεσμα μετά το άλλο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ roulalades.gr


Μέσα σε μια νύχτα "καθάρισε" ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον διαιτητή Δαλούκα προφανώς όχι για το πέναλτι στο Βικελίδης. Οργιάζουν οι φήμες οτι ...

κάτι συμβαίνει στο παρασκήνιο.



Η πίεση του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο κ.Μαρινάκης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΡΗΣ-ΠΑΟ στο Βικελίδης έφερε αποτελέσματα.
Ο διαιτητής Γιώργος  Δαλούκας αποτελεί απο την Παρασκευή το βράδυ και τυπικά παρελθόν από το χώρο της διαιτησίας.
Γεγονός που δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση ούτε ο ίδιος ο Δαλούκας καθώς πληροφορίες τον ήθελαν  να επιθυμεί εκ νέου προσέγγιση και διαλόγο με τον πρέοδρο της ΕΠΟ με σκοπό να επιστρέψει.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ όμως ήταν "άφαντος" στις τηλεφωνικές κλήσεις Δαλούκα, και την  Παρασκευή το βράδυ  είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφταμελή εκτελεστική γραμματεία για να "καθαρίσει"οριστικά τον Γιώργο Δαλούκα από τη διαιτησία.
Ο διαιτητής  ήταν στις προτάσεις της ΚΕΔ, ο Πιλάβιος είπε ότι ο Δαλούκας δεν θα είναι στον πίνακα για τους διεθνείς διαιτητές και οι υπόλοιποι το  δέχτηκαν τηλεφωνικά.Στο πρώτο συμβούλιο της ΕΠΟ δεν συζητήθηκε το θέμα και έτσι στο δεύτερο  Δ.Σ. που πιθανόν να επικυρωθεί το «φάγωμα» του Δαλούκα, δεν θα μπορεί να γίνει κάτι άλλο διότι η προθεσμία της ΟΥΕΦΑ για να δηλωθούν οι διαιτητές στην λίστα της λήγει στο τέλος του μήνα.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι άμεσο καθώς σε σύγκριση με όσα έκανε ο Κουκουλάκης στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση για μια φάση αμφισβητούμενη στο Βικελίδης να τελειώνουν ένα διαιτητή σε μια νύχτα
.Φήμες οργιάζουν οτι κάτι άλλο συμβαίνει και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις για την ώρα κρατούν το στόμα τους κλειστό.Άλλοι εικάζουν οτι στην προσπάθεια τού να γίνει αρεστός στο σύστημα Μαρινάκη-Κόκκαλη -Γκαγκάτση ο κ.Πιλάβιος έκανε με το καλημέρα το χατήρι στους ερυθρόλευκους και έστειλε το μήνυμα σε κάθε κατέυθυνση.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ...

Σχόλια