ΑΠΟΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


Την προσπάθεια της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάθώς η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ συμφώνησε να παραχωρήσει 3.200 εισιτήρια, και σε περίπτωση που η ζήτηση ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό θα δωθούν άλλα 1000 εισιτήρια. Μπορούμε να περιμένουμε επομένως την συμπαράσταση 4500 και πλεον οπαδών του Παναθηναϊκού σε έναν απο τους τελικούς που μας περιμένουν ως την 6η αγωνιστική όπου το πρόγραμμα της ομάδας δυσκολεύει με τρία συνεχόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και γαύρο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά της αναμέτρησης δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην 11άδα λόγο και της κούρασης απο τον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα. Πιθανόν να κάνει ντεμπούτο ο Πλεσίς, ο Λουίς Γκαρσία διεκδικεί θέση βασικού βάση των καλών πρώτων δειγμάτων που έχει δείξει, ενώ δεν αποκλείεται στο αρχικό σχήμα να δούμε τον Καραγκούνη. Σίγουρα η ομάδα θα παραταχθεί με δύο αν όχι ένα καθαρό αμυντικό χαφ.

Στόχος ένα γρήγορο γκολ και μετά να σφραγίσουμε την νική γιατί αυτό μας κόστισε την 1η αγωνιστική με την ξάνθη και ήταν αυτό που μας άγχωνε μέχρι το 90 στο Βικελίδης.

Σχόλια