ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Μετά τα τρομερά play off του ποδοσφαίρου ,που το μόνο που προσφέρουν είναι κούραση στους παίκτες και σπάσιμο νεύρων στους προπονητές ,ήρθε μια νέα αλλαγή σε ένα άλλο άθλημα και διεκδικεί με διαφορά την πιο ηλίθια μετατροπή πρωταθλήματος σε κάτι ...που δεν ξέρουμε ακόμη πως να το χαρακτηρίσουμε.

Φέτος λοιπόν ,στο βόλλευ γυναικών το πρωτάθλημα αλλάζει! Τα γνωστά μας play off ,δεν...
θα υπάρχουν πια και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σπάει σε 2 μέρη.

Θα υπάρχει ο πρώτος γύρος πρωταθλήματος ,που θα αγωνίζονται και οι 12 ομάδες ,αλλά θα έχει μόνο έναν γύρο, Οι ομάδες που θα είναι απο 1-6 ,θα παίζουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα μόνες τους και αυτό θα έχει 2 γύρους κανονικά. Η πλάκα ποια είναι; Ό,τι και να έχουμε βγει στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος ,δεν θα παίζει σημασία για την ...επόμενη φάση καθώς και οι 6 ομάδες θα ξεκινάνε απο το μηδέν.

Άρα εμείς που παίζουμε πρώτη αγωνιστική με τον γαύρο στου Ρέντη και τα υπόλοιπα 10 ματς θα είναι εντελώς αδιάφορα και απλά θα δοκιμάζουμε σχήματα ,ενόψει ...δεύτερης φάσης!

Ότι δεν θα πετύχει αυτό το γελοίο σύστημα είναι δεδομένο ...το πόσο θα κρατήσει είναι το θέμα κ.Μελισσουργέ!

ΥΣ: Απο τον Τάφο μας διώξατε ,με νεανίδες μας βάλατε να παίξουμε στην έδρα σας ...μέχρι και το σύστημα αλλάξατε μπας και μας πάρετε κανά πρωτάθλημα;;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/9/10 7:07 μ.μ.

    einai fina ta koritsia kai opou pan gaman sta isia giati paizoun ston panathinaiko . . . . . :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου