ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ ...


Μετά τις Σέρρες ,είχαμε show (και όχι έγκλημα κατά της... Ελλάδας) και σήμερα ,με την μόνη διαφορά πως το πάρτυ λάμβανε χώρα παράλληλα σε 2 γήπεδα .

Στο οακα ...
ο Μήτσιος (ή Μήτσις ή όπως στο καλό λέγεται..) δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μανιάτη όταν τράβηξε απο την φανέλα τον Λέτο (εκτός αν αλλάξανε οι κανονισμοί και δεν το πήραμε πρέφα) ,δεν έδωσε πέναλντυ στον Νίνη (που αν κάνουμε τα στραβά μάτια μπορούμε να το βαφτίσουμε και τζαρτζάρισμα) και το γλυκό έδεσε με την αποβολή του Νίνη στις καθυστερήσεις και θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του στο ματς με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα στο Καραϊσκάκη ο μεγάλος και τρανός Παμπορίδης (έλα μωρέ ...αυτός που μας στέρησε το πρωτάθλημα του 2008 στο ματς με την αεκ, θυμάσαι;;;) ακυ΄ρωσε κανονικό γκολ του Αστέρα όταν το σκορ ήταν 2-0 .Βέβαια αυτή η φάση δεν επηρέαζε την εξέλιξη του αγώνα ,έτσι;;

Φαίνεται πως το κλάμα πιάνει τόπο. Εμάς μας σφυρίζουν καχύποπτα και πέναλντυ πλέον μόνο με ...προεδρικό διάταγμα και οι γαύροι θα παίρνουν σφυρίγματα μέχρι να τους φύγουν τα ...ψυχολογικά που τους δημιουργήθηκαν απο το διπλό μας στην Θεσσαλονίκη.

Σχόλια