ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ

 












Ο τίτλος είναι πολύ βαρής, αλλά ο αγώνας με την Κοπενχάγη είναι το ήμισυ του παντός αν θέλουμε να περάσουμε στην φάση των 16 του ΤΣ. Λ. Είναι δεδομένο πιστεύω πως και οι τρείς ομάδες παλεύουμε για την δεύτερη θέση καθώς η Μπαρτσελόνα αυτήν την στιγμή είναι απο άλλο πλανήτη και στην χειρότερη άντε να φέρει καμία ισοπαλία εκτός έδρας.

Η Κοπενχάγη...
ξεκίνησε νικηφόρα και αν φύγει με οποιαδήποτε συγκομιδή βαθμών απο το ΟΑΚΑ θα είναι σε πλεονεκτική θέση για την εξασφάλιση της πρόκρισης με την ομάδα μας να μπαίνει σε μπελάδες και να μην επιτρέπεται οποιοδήποτε στραβοπάτημα. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως ο σοβαρός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί την Κοπενχάγη.

Απο την πλευρά του κόσμου πιστεύω η ατμόσφαιρα θα είναι η ιδανική για να μπεί η ομάδα δυνατά στον αγώνα απο το πρώτο κιόλας λεπτό και να πάρει την νίκη. Τα εισιτήρια των 30 ευρώ έχουν ξεπουλήσει με τα πιό ακριβά, 50άρια και 80άρια να υπάρχουν ακόμα στα σημεία πώλησεις όπως και τα 20άρια στους συνδέσμους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα έχει ορισμένες απουσίες (Γκοβού, Καντέ) αλλά τα νέα πρόσωπα που θα δούμε πιστεύω μπορούν να προσφέρουν πολλά. Για παράδειγμα, Λουίς Γκαρσία και Νίνης στην ίδια εντεκάδα πιστεύω θα δώσουν ταχύτητα στο κέντρο και την ιδανική κάθετη μπαλιά που θα βγάλει τον Σισέ μπροστά στο τέρμα, ενώ η πιθανή επιστροφή του Σπυρόπουλου δίνει περισσότερες βοήθειες στο Λέτο ο οποίος όμως ΠΡΕΠΕΙ να βοηθάει και ανασταλτηκά αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα.

Σχόλια