ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ


Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και έτσι ή αλλιώς φτάσαμε στην ολοκλήρωση της 3ής αγωνιστικής, και το μόνο το οποίο μας έχει απασχολήσει είναι η διαιτησία. Έχει καταντήσει κουραστικό να ακούμε για αλλίωση αποτελεσμάτων, σορεία λαθών και έναν φαύλο κύκλο ανακοινώσεων, δηλώσεων που έπεται αυτών.

Εχτές το πρωί ο Πρωταθλητής φώναζε για επιθετικό φάουλ του Σισέ στο 2ο γκολ του Παναθηναϊκού βγαλμένο απο τα χρυσά χρόνια της παράγκας δημιουργώντας σαφέστατο κλίμα στα πρόβατα που τον διαβάζουν, ενώ όταν στέρησαν τα 3 πέναλτι στην αεκ εχτές ο Μαρινάκης δεν βγήκε να κάνει λόγο για έγκλημα κατά του κράτους και του ποδοσφαίρου, ενώ καμία αναφορά δεν έκανε για την ομάδα του και τα διαιτητικά λάθη της συγκεκριμένης αναμέτρησης εις βάρος του Πανσερραϊκού.

Αν θέλουμε το ελληνικό πρωτάθλημα να πάει μπροστά πρέπει να διασφαλιστεί το 50-50 για όλες τις ομάδες και να σταματήσουμε να βλέπουμε φαντάσματα. Δηλαδή όταν με το καλό υπάρξει το 50-50 να καταλάβει ο κόσμος οτι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και όπως όλοι κάνουν λάθος. Εχτές στην Αγγλία αμέσως πριν το 2-2 της Liverpool έπρεπε να αποβληθεί παίχτης της United αλλά κανείς δεν στάθηκε σε αυτό το γεγονός παρότι η Liverpool ηττήθηκε.

Ας τελειώνει λοιπόν αυτή η ιστορία που το μόνο που κάνει έιναι να δημιουργεί εντυπώσεις και να προάγει την βία. Ας εφαρμόσουν το σύστημα με τους 5 διαιτητές, ας φέρουν ξένους δεν με ενδιαφέρει. Έχει καταντήσει γελίο κάθε σαββατοκύριακο να ασχολούμαστε με την διαιτησία και όχι την ουσία, δηλαδή το ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα.
Υ.Γ: Το λέω και θα το ξαναλέω οι μόνοι που δεν δικαιούνται να μιλάνε για διαιτησία είναι η γάυροι και αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης, η προπαγάνδα ξεκινάει απο το λιμάνι.

Σχόλια