ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Απο χθες το βράδυ ,έχουν βγει ΟΛΟΙ (μα ΟΛΟΙ όμως..) και έχουν στήσει την ομάδα στον τοίχο και δεν έχουν αφήσει κανένα στο απυρόβλητο. Μέχρι και σχόλιο δημοσιογράφου για τον Σισέ ακούσαμε ,πως δεν κινείται σωστά έξω απο την περιοχή για να πάρει μπαλιές!!!!

Αυτοί που πριν απο ένα δίμηνο μιλάγανε για το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ ο Παναθηναϊκός ,τώρα απαξιώνουν όλους τους παίκτες .

Δεν θα το παίξουμε μαλάκες ,ούτε θα πούμε πως δεν τρέχει τίποτε μετά την χθεσινή ήττα. Είπαμε ,ποδόσφαιρο είναι και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι ,ΑΛΛΑ όλοι οι παίκτες πλην του Σισέ έχουν πάρει στο πολύ χαλαρό το όλο θέμα και αυτά τα λέμε απο την γκέλα με την Ξάνθη. Αλλά δεν θα απαξιώσουμε την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα ,εξαιτίας της μπουρδελοάμυνας και της κωλονοοτροπίας μερικών εκεί μέσα.

Ούτε τον προπονητή θα σταυρώσουμε ,χωρίς να λέμε πως δεν έχει ευθύνες και μάλιστα σοβαρές.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ.

Παραδείγματα επίθεσης κατά των παικτών άπειρα !Όμως διαλέξαμε το πιο χαρακτηριστικό του Γεωργίου (και του φίλου Γιώργου του μαλακοπίτουρα ...)που μέσα σε ένα δεκάλεπτο έχει βγάλει άχρηστη όλη την ομάδα.

ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ

Σχόλια