ΔΕΝ ΗΤΑΝ -ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ- Ο ΚΕΖΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ- ΛΥΣΗ Ο ΕΜΠΕΝ


Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την φυσική κατάσταση της ομάδας και την κόπωση που είναι εμφανέστατη στους παίκτες στα μέχρι τώρα ματς ,άποψη μου είναι πως δεν πρέπει να αποδώσουμε τις γκέλες σε αυτό το πρόβλημα.

Θα είναι το λιγότερο εθελοτυφλία να πιστέψουμε πως ...
...απο την Ξάνθη και την Καβάλα ,χάσαμε 4 πόντους επειδή η ομάδα δείχνει ...καμμένη απο την προετοιμασία και πως οι ελλιπέστατες αντοχές των παικτών φταίξανε που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάνω απο 2 πάσες στην Βαρκελώνη. Πρέπει να δούμε το πρόβλημα απο που πραγματικά πηγάζει και όχι απο που μας συμφέρει. Είναι προφανές πως δεν χρειάζεται κάποια ειδική προετοιμασία για να νικήσεις την Ξάνθη ή την Καβάλα που παίζουν με 4 επίπεδα χειρότερο ρόστερ. Πάθος και όρεξη θέλει και η ομάδα δεν έβγαλε κάτι τέτοιο σε κανένα απο τα 2 ματς. Ο Έμπεν και να ρθει δεν πρόκειται με τα τρεξίματα να αλλάξει κάτι στην νοοτροπία των παικτών. Οι ίδιοι πρέπει να πάρουν πρέφα ΑΜΕΣΑ πως το νταμπλ είναι υποχρέωση τους να το κατακτήσουν και να αναλογιστούν πόσα φράγκα παίρνουν ,σεβόμενοι παράλληλα τον κόσμο που τους ακολουθάει παντού.

Για αυτό ο Πατέρας πρέπει να τους ξανά ...γκαζώσει ,γιατί απο τέτοιες γκέλες χάνονται τα πρωταθλήματα!

Επίσης κάτι άλλο τώρα ...δεν μπορώ να ξέρω τι δουλειά έχει γίνει απο τον Κέζο ,αλλά φαντάζομαι για να έφαγε σουτ κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι διοικούντες .Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο εν λόγω γυμναστής ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις απο Έλληνες διεθνείς ...

Αλλά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μέχρι να βγουν και οι εξετάσεις των παικτών που αναμένονται μέσα στην εβδομάδα(;) για να δούμε και στην πράξη τι έχει γίνει. Προετοιμασία πάντως έχει γίνει και το λένε όλοι αυτό. Φοβάμαι μην καταλήξει η περίπτωση Κέζου ,όπως αυτή με του Σάντος το 2003 ,που με την πιο σκληρή προετοιμασία που έχει γίνει ποτέ στην ομάδα ,όλοι οι παίκτες μέχρι και αρχές Νοέμβρη ήταν καμμένοι και βγάζανε τα 90λεπτα με το ζόρι και τον Μάρτη η ομάδα πέταγε. Αυτό φυσικά έχει να κάνει με τον προγραμματισμό που κάνει το προπονητικό τιμ ,σχετικά με την περίοδο φορμαρίσματος της ομάδας. Δηλαδή ,το αντίστοιχο που κάνει και ο Ζοτς στο μπάσκετ ,που η ομάδα κάθε χρόνο ντεφορμαρίζεται και κλατάρει για κανά δίμηνο (Ιανουάριο-Φεβρουάριο) ,ώστε στην τελική στροφή της αγωνιστικής περιόδου να πεάει.

Οπότε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ,πρέπει να περιμένουμε να περάσει ο χρόνος και να δούμε ..

Όπως και να χει όμως ,οι πολλοί μυικοί τραυματισμοί παίκτων μας ,δεν βοηθούσανε στην παραμονή του Κέζου ...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου